lördag 25 december 2010

Julstädning

Eller jag kanske ska skippa ordet jul? Men städar gör jag i alla fall. Hade inte energi nog till det innan jul men imorse kom en liten lust och en gnutta energi smygande så dem fångade jag raskt in. För faktiskt var det lite trist att komma hem i natt till ett oglänsande hem.

Hade en väldigt trevlig julafton, jag var hos min son med flickvän och hennes förädrar var också där. Åt lagom mycket, fick och gav lagom många paket och åt kanske för många julgodisar. Vi avslutade kvällen med att spela spel vilket alltid är kul. Sedan körde jag föräldrarna hem innan jag på relativt biltomma vägar körde hem. En del av sträckan går på en smal väg i tät skog och med helljuset på blev de snövita kolsvarta träden så vackra.

Av klapparna jag fick blev jag absolut gladast över en klocka, kamouflerad till några böcker och ett makroobjektiv till kameran.

Och lite skönt att julafton är över är det allt.

6 kommentarer:

 1. Ett makroobjektiv har funnits på min önskelista länge! God fortsättning förresten!

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken läcker klocka!!!
  Jag är i kappläsartagen och jag har lidit med dig i både ryggvärk och tanddito men njutit av godisarna! Å så härligt att ha så mycket att prata om med en gammal jobbarkompis! Ibland kan det vara så att man har så mycket att prata om - så länge man jobbar i hop, sedan försvinner det.
  Hoppas du inte har ont!

  SvaraRadera
 3. Klockan är kanon fin. Jag har också ett macro på min önskelista. Den här gången blev det istället ett par skidor och så högtalare till datorn. Inte illa det heller. Vi spelade också spel igår det är alltid lika skoj, även när man förlorar :).

  SvaraRadera
 4. Tror jag blev småförälskad i den klockan

  SvaraRadera
 5. Cool klocka. Tycker också att det här med jul är överskattat. Nästa år åker jag nog bort.

  SvaraRadera