tisdag 7 december 2010

Kursad dag

Sista delen av kursen jag varit på med jobbet, intressant och kul som vanligt. Dels för att jag får lära mig saker men även för att det är roligt att träffa kollegor jag inte känner och lära känna dem. Och så klarade jag ryggen rak hela dagen lång och det gläder mig lite extra. Vi fick göra en övning med kreativt skrivande, det var väldigt intressant att se vad som fanns i hjärnan och poppade ut. Lennart? Varför fanns han där? Det är en morbror jag inte träffat på hundra år som dog för ett tag sen. Hade ingen aning om att han fanns i min hjärna.

Dagen började lite vingligt men det gick över. Jag hade lånat ett passerkort för att köra ner i garaget men sidofönstret hade frusit fast så jag fick kliva ur och dra kortet. Det fanns två kortläsare och som ni vet så vet man aldrig åt vilket håll magnetremsan ska vara. Jag drog och drog lite ostrukturerat och till sist klev mannen i  bilen bakom ur och drog sitt kort! Men han log bara. Antagligen för att jag gjordet det. Sen skulle jag ta en kopp av det jättegoda kaffe de har och eftersom man tydligen kunde välja styrka på kaffet så gjorde jag det. Trodde jag. Tills kaffet rann över kanten på muggen. Jag hade valt "kanna". Haha, jag måste nog skaffa glasögon att ha alltid!

Och nu på kvällen har jag varit och lyssnat på kören som syrran är med i. "Råkade" stanna kvar där själva kören var och sjöng glatt med i deras uppträdande. Inte särskilt svårt eftersom de inte sjunger så mycket i stämmor och hade texten på väggen. Trevligt.

4 kommentarer:

 1. Jag vill också sjunga i kör, men ingen vill lyssna...

  SvaraRadera
 2. Fru Venus: Är du riktigt säker på det? Det här var en "alla kan sjunga"-kör och där passar de flesta.

  SvaraRadera
 3. Tjo faderittan hambo, låter din dag som! =)

  SvaraRadera
 4. Jag säger som Venus. Älskar att sjunga men jag tror inte ens att "allakansjungakören" vill ha mig - jag är nog mer en mimartist...

  SvaraRadera