onsdag 23 februari 2011

Får jag lägga mig nu?

Kan inte fatta att jag är så trött hela tiden. Jag som sällan kommer i säng före elva och nästan aldrig slutar läsa före tolv. Nu är jag supertrött, ofta.

Imorrn kväll ska jag, om inte ryggen dummar sig, träffa två gamla klasskompisar! Pilutta er som tycker Facebook är löjligt och onödigt, jag hade nog aldrig träffat på dem igen utan Facebook. Det är 40 år sen vi gick i skolan tillsammans. Smaka på den. Fyrtio år! 

Vi var ett gäng på fyra tjejer. Vi hade sån osannolik tur att våra efternamn började antingen på J eller på K och därmed stod vi efter varandra i klasslistan. Så vi kom alltid i samma grupp när klassen skulle delas in. Ett år hade vi lite otur, en tjej vars namn stavades med C hade helt plötsligt blivit felstavad och spräckte med sitt K vår fyrklöver. Men nästa år var det rättat och allt kunde återgå till ordningen.

Vi kommer nog prata gamla minnen och det ser jag fram emot. När den ena tjejens pappa blev förbannad för att vi spelade grammofon och skruvade ur proppen till hennes rum så den tystnade. När vi inredde ett tomt källarförråd och hade som koja. När vi smygrökte cigaretter i syrenbusken. Det ska bli kul!

4 kommentarer:

 1. Är också trött, hela tiden. Och jag säger samma sak som du; pilutta dem som dissar Facebook! Det är ju där som med bloggen, på mina egna villkor. :-)

  SvaraRadera
 2. Det låter som att det blir sketakul! =)

  SvaraRadera
 3. Håller med om Facebook. Den fräckaste puff jag fått var när mitt före detta fadderbarn från Albanien helt plötsligt dök upp på Facebook - flera år äldre och numera student i Italien. Det var läckert!

  SvaraRadera
 4. Åh! Vad roligt! Hoppas du/ni har jättekul!

  SvaraRadera