söndag 27 februari 2011

Hemma igen

När hennes plan var över Holland var det lagom att ta bilen och fara till flygplatsen. Har aldrig åkt dit själv och läste noga på skyltarna när jag väl var framme. Givetvis svänger jag in på den där det står Parkering Terminal 5 och hamnar därmed ganska långt från ingången. 80 kr per påbörjad timme, som hittat.

Möter Cs pappa och hans fru vid stället där de ankomna ankommande kommer ut. Han hade köpt en liten mugg kaffe för 30 spänn, som hittat.

Det var inte alls lika känslosamt att möta henne denna gång när hon bara varit borta i tre månader som när hon varit borta i ett år.  Hon hade sovit fem timmar sedan i lördagsmorse när hon for men såg rätt pigg ut ändå. Väldigt brun och med solblekt hår kom hon gående med sin 25kgsväska.

Svärmor fyller 86 imorrn och vi tog vägen om henne när vi åkte hem. Verkligen jätteroligt eftersom det var mycket folk där som jag gillar. Fick en riktigt energikick av att träffa dem. Roliga som sjutton och trevliga. En av dem har en kackerlacka som husdjur. Den hade följt med på semester förra året, i en egen liten transportbur!
Sen åkte vi hem till oss och åt köttbullar. Nu sover hon sen en timme tillbaka.

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig känsla att sitta uppe vid datorn och veta att hon sussar gott i rummet bredvid.

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att ha henne hemma:)

  SvaraRadera
 3. Kackerlacka som husdjur!? Hemskt.
  Härligt att ha henne hemma, stannar hon länge?

  SvaraRadera
 4. Låter superfräscht med en kakerlacka ...

  SvaraRadera
 5. Ja, det är både skönt och roligt att ha henne hemma. Det blir mer liv då.

  Kackerlackan skulle egentligen blivit mat åt kamelonten men fick ett annat liv istället.

  SvaraRadera