fredag 25 februari 2011

Fikarast

En del fikaraster är tråkiga, tycker jag. Idag var det en sån. Ämnet som avhandlades var teveprogram. Och för mig som inte tittar jättemycket på teve så blir det trist. Först diskuterar de något som alla sett och alla hummar igenkännande. Sen refererar någon ett program som alla inte sett och alla hummar intresserat. Utom jag som istället tittar på de fallande snöflingorna, människorna som passerar eller min kaffemugg. Grejen är att det nog är jag som är tråkigt. I alla fall den avvikande.

Sen har det varit lite konfliktigt på jobbet. Jag har en kollega som är lite feg och inte säger ifrån uppåt och det kan irritera mig. Gnälla allmänt går bra men säga sin åsikt till dem som ställer till det, nänä. Fast egentligen är jag mest irriterad över att min uppdragsgivare inte hade lust att betala övertid för mig när jag erbjöd mig att göra en speciell grej imorrn.  En test efter en uppgradering och jag tycker den är nödvändig. Men fine, har vi tur går det bra och det är inte kaos på måndag morgon. Ring inte imorrn bara och säg att det inte funkar för nu har jag andra planer. Viktiga grejer. Jag ska damma Cs rum!

Nu har jag tärnat potatis, palsternacka, morot, fänkål och blandat med purjolök och olja och ställt i ugnen. Det ska jag äta tillsammans med ett färdiggrillat kycklinglår. Vissa affärer är bra, de som säljer kycklinglåren en och en. För ett är tillräckligt för mig. Att det sen bara kostar 13 spänn gör inget. Det kompenserar jag med att köpa godis för en tjuga.

3 kommentarer:

  1. Det låter som om du prioriterar helt rätt. Godis och dammtorkning känns helgmys. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Fikarast vad är det? Sånt finns inte på mitt jobb förutom på fredagar ... Trevlig dammfri helg!

    SvaraRadera
  3. Vi har bara fikaraster på fredagar och då får vi se till att ha trevligt annars är de bortkastade.... Idag blev det fruktsallad

    SvaraRadera