onsdag 2 februari 2011

Fria tankar

Jag mår så bra! Har bara pyttelite ont ibland och den nya smärtan som jag haft om nätterna ett tag hade jag inte i natt. Det är otroligt vilken mental skillnad det gör, jag ska inte säga att jag blir en annan person men jag blir helt klart en mycket bättre upplaga av mig själv. En annan sak som händer det är att tankarna får bättre plats. När inte sinnet är fokuserat på nästa steg, nästa rörelse, nästa risk för smärta så frigörs massor med plats för annat. Jag tränade igår och jag tror det var första gången någonsin som jag kom på mig själv med att låta tankarna fara istället för att sammanbitet koncentrera dem på att räkna. Och vattengympan nyss, som en lek! Kunde göra precis allt, kunde ta i. Härligt!

Som grädde på moset har solen lyst idag. Och helt plötsligt ler hela världen. Jag vet inte hur många leenden jag gett och fått idag, de är nästan som stjärnor på himlen, oräkneliga.

5 kommentarer:

 1. Underbart att höra dig så glad. Jag har också haft en superdag! Tur att livet ler mot oss ibland.

  SvaraRadera
 2. Fint! En leende dag här med. Och solig.

  SvaraRadera
 3. Oj,härligt med så mycket glädje! Så skönt det är när kroppen gör som man vill att den ska göra!

  SvaraRadera
 4. Här skickar jag ett litet leende till dig. Själv har jag lett rätt krampaktigt idag men inte pga av ont eller så utan bara för jobbets alla förtretligheter. Vissa dagar är lite mindre bra än andra. Imorgon blir säkert jätte bra.

  SvaraRadera
 5. Själv har jag haft en migrändag men vårsolen kunde jag inte undgå ändå. Jag älskar när ljuset kommer tillbaka i februari.

  SvaraRadera