tisdag 1 februari 2011

Ikväll SKA jag

Jag ska lägga mig tidigt ikväll för jag är trött. Det värsta är att jag har en schackningsperiod nu men sen går den över. Framåt tio-tiden när jag tänker att jag ska lägga mig, då ska jag bara göra en sak till. Och en till. Kolla mina karaktärer i spelen en sista gång och fastnar i en diskussion hur vi ska tillverka en eldstad att grilla köttet från djuren vi fällt på. Ska bara kolla DN så det inte har utbrutit världskring den senaste timmen. Ska kolla något annat och fastnar helt plötsligt i en blogg, wikipedia eller vad som helst. Igår kom jag i säng vid midnatt och läste en halvtimme. Sen kunde jag inte sova. Sen blev jag kissnödig. Sen läste jag lite till. Sen hade jag lite ont. Sen somnade jag. "Sent skola syndaren vakna" brukar man säga. Jag vill ändra det till "Sent skola syndaren somna".

7 kommentarer:

 1. Varför är det så på kvällarna - jag är precis likadan. Och kommer därför i säng bra mycket senare än jag tänkt mig

  SvaraRadera
 2. Min schackningsperiod har pågått i två timmar nu...

  SvaraRadera
 3. Själv måste jag då och då pilla i mig en insomningstablett för att somna ... Been there, done that ..

  SvaraRadera
 4. Jaha, nu är klockan 22! Det är lite spännande i ett av mina spel där en nykomling snott en vagn och gett sig av med men blivit hämtad tillbaka av en gammal dam som heter Argenta. Han vägrar prata med oss. Samtidigt kollade jag på gamla inlägg och hittade en bokblogg jag glömt och började läsa där. Hon skrev om ett spel som heter Carcassonne varpå jag började söka information om det. Och så måste jag hålla kollen på cyklonen som är på väg till Australiens östkust dit C också är på väg...

  Men nu ska jag borsta tänderna. Tror jag.

  SvaraRadera
 5. Så säger jag till mig själv varenda morgon. Men det har jag förträngt vid den här tiden på kvällen.

  SvaraRadera
 6. frktjatlund: Visst är vi jobbiga? Men nu är jag nästan klar för kudden! :-)

  SvaraRadera
 7. Då sover du nu. Jag med, snart, ska bara hämta boken och nä, nu ser jag vad klockan är, jag ska släcka ner bums. Sov gott.

  SvaraRadera