onsdag 30 juni 2010

Bortkommen

Känner du dig bortkommen? Det gör jag. Jag känner inte igen mig. Var är jag? Är det min blogg eller har någon klätt sig i mina kläder och klivit in i min hjärna och uttrycker sina tankar? Har jag blivit mentalt kidnappad? Anpassad? Likformad? Hur mycket av bakgrunden och layouten är ett signum och en signal? Funkar det?

Färgen tycker jag om. Jag tycker inläggslistan blev lång men det är ju den sista i månaden också, det förklarar lite. Men jag gillar att se mina gamla inläggsrubriker, de fungerar som inspiration ibland. Det jag möjligen är lite tveksam till är det vita ramen runt bilderna. Det blir liksom så många rutor med den. Eftersom inlägget i sig är i en ruta.

Fick ta bort bilden i rubriken men det kändes nästan som en lättnad. Var hjärtinnerligen trött på den men orkade inte klippa till en ny och byta. Fåglarna där uppe i kanten är tillräckligt diskreta för att vara okej för en minimalist som jag.

Jag testar lite och känner hur det känns. Hur känns det för dig?

11 kommentarer:

 1. Jag tycker det är vilsamt vackert och läsvänligt. :-)

  SvaraRadera
 2. Tycker det ser så harmoniskt och lugnt ut att jag skulle bli förvånad om du bröt ut i något som skulle bryta mot mönstret. Men åsikter måste du ha. Kram!

  SvaraRadera
 3. Första tanken: Var fan har jag nu klickat fel någonstans?

  Andra tanken: Nej jag har ju hamnat rätt. Läser därefter inlägget

  Tredje tanken: Stilrent, lugnt, harmoniskt, snyggt

  SvaraRadera
 4. Jag tycket om det. Det känns somrigt och lugnt och fint.

  SvaraRadera
 5. Jättefin färg. Men jag trodde jag kommit fel först. Tur att det inte var så.

  SvaraRadera
 6. Känns fräscht och ungt :)

  SvaraRadera
 7. Hm, jag blev ju lite glad av din bild. Annars håller jag med om att det är vilsamt och stilrent. Å att det ser lite konstigt ut med den vita ramen runt bilden, men det är kanske bara ovanan?

  SvaraRadera
 8. Nice! :-) Jag vill "göra om" min, men har ingen koll på hur man gör...

  SvaraRadera
 9. Skönt att ni inte flydde fältet och extra kul att ni tycker det är fint. Jag ska labba lite och se om jag hittar en färg som är lite mörkare grön för inläggsbakgrunden, sen är jag nöjd.

  Kul att se dig Mofsan! Tänker på dig ibland.

  SvaraRadera
 10. Trivs förträffligt!

  Tycker ju om när det ändrar på sig, emellanåt. Det kanska har märkts... ;)

  SvaraRadera
 11. Jag tycker om din nya sida, det enda jag egentligen saknar är möjligheten att se dina löv. Nu hade du bytt ut dem mot gula blommor så löven fanns inte där ändå men de finns inuti mej, jag kommer nog alltid att förknippa Majs korner med höstlöven. Kanske för att jag gillar känslan som hösten för med sej för mej. En känsla av att allt startar på nytt. Att tänka nytt. Se nya saker. Göra nya saker.

  SvaraRadera