söndag 20 juni 2010

Go All Whites!

Jag tycker det var jättekul att Nya Zeeland spelade oavgjort mot Italien! Vilken jätteskräll.

Sen tycker jag det är roligt att fotbollslaget kallas All Whites och rugbylaget All Blacks.

För övrigt ska man passa sig för vad man önskar. Igårkväll sa jag att jag inte ville sova. Så jag somnade inte förrän halvfyra. Lite väl sent.

Så nu ska jag verkligen hoppa i säng, måste ju läsa lite också. Ska upp lite tidigare än vanligt eftersom jag ska lämna bilen på verkstad, denna gång för att byta damask. Låter lagom sött va?

4 kommentarer:

 1. Halv fyra kan vara okej beroende på hur dags man behöver stiga upp dagen efter. Rekommenderas alltså inte om du ska till jobbet dagen efter.

  SvaraRadera
 2. Damask låter inte alls sött i mina öron, tycker nog att det låter ganska komplicerat när det gäller bilar. Tror faktiskt att besiktningsmannen påtalade något om det vid min bilprovning sist. Nu har dessutom bilskrället börjat låta konstigt när jag bromsar. Blir nog till att fixa till det snarast.

  Känner ett visst motstånd, misstänker att det kommer att kosta några kronor...

  SvaraRadera
 3. "för att byta daggmask" tyckte jag det stod. Kanske för att jag aldrig har hört ordet damask i samband med bilar.

  Så, Nya Zealand slog Italien. Kul.
  Imorgon spelar Uruguay, då sitter jag framför tvn och hejar.

  SvaraRadera
 4. Mea: När det är söndag dagen efter går det an. Men samtidigt är det dumt eftersom om jag sover ut på söndagen blir det jättesvårt att komma i säng i tid på söndagskvällen.

  1250 pengar kostade det. Själva damasken (en gummitjoppafräs som sitter för att skydda drivknuten) kostade dryga hundringen, resten var arbetskostnad. Jag sa till mecken att jag tyckte han jobbade för sakta. :-)

  SvaraRadera