tisdag 29 juni 2010

Lyckligt lottad


Jag känner mig tacksam över att bo i en stad som bjuder på så mycket att göra. Idag har jag varit och sett Parkteaterns föreställning Stjärnsmäll. Det var otroligt mycket folk. Det känns som att människor har ett uppdämt behov av att vara ute och att vara somriga. En trevlig och rolig föreställning var det med mycket musik och rätt rolig. Jag var där med några av mina gamla grannar och den enas mamma och den andras jobbarkompisar. Det är roligt när kretsar växer, om än tillfälligt. Hade tur och fick sittplats på amfiteaterns trädäck. Fick klämma in mig lite, men folk är vänliga och ger plats. Och det är roligt att sitta bredvid folk som inte är blyga och som engagerar sig lite. Mannen bredvid mig sjöng med, klappade händerna och vickade med huvudet. Det gillar jag.

Satt på balkongen en stund när jag kom hem, det är 22 grader fortfarande. Min granne Erik är också nöjd med sin dag, han hade storstädat och tvättat berättade han över balkongräcket.

Jag har äntligen bytt ut mina långbenta penséer i en av balkonglådorna till lite annat. Lejongap, snöflinga, million bells och petunior. Alla i mörkrosa och vitt. Det blir fint det!

7 kommentarer:

 1. Nån bild på balkonglådan? Låter så tjusigt.

  SvaraRadera
 2. Jag såg den också här i Magaretaparken i Enskede förra veckan. Otroligt mycket folk. Älskar den stämning som är på parkteatern. När den kommer till "Magganparken" då är det sommar.

  SvaraRadera
 3. Mea: Den kan få växa till sig lite först, den är ju lite klen så här i början.

  Kersti: Jag ska se Mr Tourette också, hade jag tänkt.

  SvaraRadera
 4. Ja lyckligt lottade är vi! Fast Parkteatern missar jag visst varje år.

  SvaraRadera
 5. Låter härligt med teatern! Å det där varma sommarkvällarna är det bästa med sommaren! Njut!

  SvaraRadera
 6. Det låter som en jättetrevlig kväll! Och fint på balkongen har du, det hörs ju! Härligt!

  SvaraRadera
 7. Vill också se den men är tyvärr bortrest precis då :(. Får försöka överleva.

  SvaraRadera