fredag 18 juni 2010

Jack

Man vet aldrig. Det kanske inte funkar. Jag kanske blir utan. Det kan hända att det är för kort bit kvar. Det kan köra ihop sig.

Det finns en plan. En plan att laga mitt itusenbitarstelefonjack ikväll. Mitt x ska komma förbi och jag har laddat med telefontråd och små "sockerbitar", jack och proppar. Måtte det funka så att min uppkoppling blir stabil igen, den dippar allt som oftast för att den inte gillar min extremt provisoriska lagning.

Var på Bauhaus för att köpa ett nytt utanpåliggande jack (fanns bara infällda) och det var väldigt vad alla skämtade med mig för att jag ville ha ett jack! "Hört talas om trådlöst?" osv. Väldigt kul!

Då vet ni, om jag skulle bli osynlig!

5 kommentarer:

 1. Osynlig?

  Ynglingarna på Bauhaus förstår inte tjusningen med jack, helt enkelt. Jag antar att du kunde sätta dem på plats med din telefonkunskap.

  SvaraRadera
 2. Jag skrattade jag med. För de var ju roliga.

  Och nu har jag äntligen ett riktigt jack som sitter fast i väggen istället för löst instoppade metallbitar och tvinnade trådar.

  Dessvärre verkar det inte ha hjälpt mot grundproblemet. Får nog ta och uppdatera mjukvaran på routern ocskå.

  Men jätteskönt att ha ett riktigt jack, i vilket fall.

  SvaraRadera
 3. Läser ikapp mig och vill säga; jättebra du gjorde där på jobbet! Å vilket fint inlägg på FB, förstår att ögonen tårades!
  Låter som du haft ett halvfarligt telefonjack!
  Själv brukar jag få kommentarer om min mobil, den har ingen kamera av klass och inga finesser.men just nu räcker det om jag kan ringa och sms:a, orkar inte sätta mig in i mer teknik just nu.

  SvaraRadera
 4. Tack för titten :-) Du kan vinna ett paket med en massa Ålandsinformation och lite gottgott ;-) Sätter dig på listan! (jag älskade din balkong kommentar hos Singelmamman) ;-D

  SvaraRadera
 5. Jack är en trygghet och känns på något sätt mer tillförlitligt.

  SvaraRadera