onsdag 9 juni 2010

Fångad igen

Började läsa Ängelns lek igår. Det är så härligt när jag bara efter några sidor känner att det här, det här tycker jag om! Orden. Handlingen. Beskrivningarna. Flera gånger idag har jag känt att jag vill gå hem så jag får läsa och det är ett gott tecken.

Men idag blir det inte mycket av det, förutom det jag läste till middagen. Jag har verkligen ett förskräckligt bordsskick när jag äter själv. Jag skär maten så jag kan äta med ena handen som den värsta amris och lägger en upp och nedvänd assiet i överkant av boken så den inte självbläddrar. Nej, ikväll är det vattengympa, sista gången. Och efter det ska jag hänga med damerna som är i gruppen innan mig, på en öl. Eller vin. De ska äta men eftersom de är klara en timme tidigare än jag så ansluter jag med att sällskapsdricka bara. Jag är lika glad varje år när de frågar om jag vill följa med, jag hör ju inte till dem egentligen.

Och vid 23-tiden har jag Skype-date med C. Det blir roligt att höra hur allt var nere på sydön.

5 kommentarer:

 1. Jag googlade på boken och den verkar helt okej. Har du läst första delen också? Vad tyckte du i så fall om den?
  Ha så trevligt ikväll.

  SvaraRadera
 2. Tror inte Vindens skugga hör ihop med den här, men den gillade jag jättemycket också.

  SvaraRadera
 3. Låter som en toppenkväll om du frågar mig. :-)

  SvaraRadera
 4. Åh, ibland hittar jag bloggar som... jag gillar! Då måste jag säga det, snabbt! För sånt är skönt att kunna bjuda på har jag lärt mig :).
  Min boktrave växer - Ängelns lek, den ska jag nog lägga där, läsa mycket i sommar.

  SvaraRadera
 5. Tack regnnatt, det kändes väldans gott att höra, det kändes uppriktigt! :-)

  SvaraRadera