måndag 22 mars 2010

Ska jag, eller inte

Motståndet mot att ge mig iväg till kören är just nu stort. Jag är trött. Verkar som jag är det hela tiden nu. Jag är rädd för att få ont, det är så svårt att åka buss då. Jag tycker inte det är riktigt lika roligt på kören numera. Men, vad ska jag göra istället? Stryka? Titta på teve? Sova? Försöka fatta det där med pensionen? Betala räkningar? Läsa ut boken? Inget känns lockande. Vare sig att åka iväg eller att avstå. Bussen går om en kvart. Bah!

6 kommentarer:

  1. Hm, undrar om du kom iväg... te och macka i soffan är väldigt gott annars kan jag tipsa.

    SvaraRadera
  2. Tror inte det spelar någon roll vad du gör när du mår sådär. Allt kommer att vara bah ändå. Dessutom tror jag att sången gör dig gott fast det gör ont att ta dig dit. Tröttheten beror säkert också på att det är mycket runt omkring dig att tänka på för tillfället. Jag hoppas du åkte och sjöng för fulla muggar. Sen kan du sova bort den värsta smärtan när du kommer hem igen.

    SvaraRadera
  3. Åkte du? Jag hoppas precis som Mea på att du gjorde det. Det är så lätt hänt att fastna i den onda cirkeln. Vad var det där med pensionen? Det är nåt jag missat helt.

    SvaraRadera
  4. Jo, jag kom iväg. Och som ni förstod allihop så var det det enda raka. Det var riktigt roligt. Vi fick reda på vilka gästartister som ska sjunga på konserten, det är Eric Gadd och Victora Tolstoy. Det blir kul!

    Pilates? Nä, det har jag för ont för. Kan inte riskera obalans, det kan göra hur ont som helst.

    Pension, det var bara ett dåligt samvete som dök upp. Att jag antagligen borde placera nå't eller fatta nå't jag inte förstår.

    SvaraRadera
  5. Den där känslan känner man igen. Det är då man får sparka sig själv litegrann i baken... ;)

    SvaraRadera