lördag 3 juli 2010

Dubbelbra dag


Bra nummer ett: Har köpt två klänningar! Ja, du läste rätt. För det första är ju inte shopping min grej och för det andra är klänning inget jag brukar ha. Men syrran och jag ska iväg på en kryssning i Medelhavet i september och då lär jag behöva det. Den ena är turkos med smockliv och liten ärm med broderi i svart och vitt. 900 kr. Den andra är svartvit med hängslen (eller vad säger man när det är två band bara, axelremmar?) Den är lite utställd och med sina svarta våder är den försmalande dessutom. 1200 kr. Men. Det var rea. 70%. Håll med om att det låter som ett kap!

Bra nummer två: Åkte till en utställning med idéträdgårdar i Ulriksdal och vandrade runt där med syrran. Fikade gjorde vi innan och efteråt fick jag en iskall mellanöl! Det var jätthärligt att gå runt i sakta mak i hettan, ibland i sol och ibland i skugga och se de nitton trädgårdar som var uppbyggda. En och annan var skitkass med de flesta var fina och en del rent underbara.

Nu är jag hemma igen och funderar på om det är värt besväret att gå till affären och köpa lördagsgodis. Funderar på om jag ska göra sallad till middag idag igen. Funderar på om jag ska dammsuga eftersom jag nu har dammsugarpåsar. Funderar på om jag ska sätta mig på balkongen med boken och något att dricka eller bli kvar framför fotbollen. Det ger sig.

Har mycket måbra inuti nu.
11 kommentarer:

 1. Reafynd är underbara helt enkelt. Skönt att du mår så bra så se till att försöka behålla det på samma sätt. Lev ditt liv med att njuta av tillvaron med ett leende på läpparna.

  SvaraRadera
 2. Det verkar som om livet är snällt mot dig. Kram!

  SvaraRadera
 3. Axelband. Om det inte är så att de går hela vägen från midjan. Och det tror jag inte riktigt... Man kan väl kombinera, lite balkong och lite fotboll. Och något att dricka till båda.

  SvaraRadera
 4. Två fynd, nice :-) Jag hoppas du satsade på balkongen, en bra dag ska fortsätta bra! Kram

  SvaraRadera
 5. Vad kul att fynda... och att kryssa i medelhavet!

  SvaraRadera
 6. Fotboll i kombo med öppen balkongdörr kanske? Det är precis vad jag ägnar mig åt nu.

  SvaraRadera
 7. Axelband, så heter det ja!

  SvaraRadera
 8. Jag skulle lagt mig i den där sängen. Ser så underbart skön ut, där den står i ute i det fria, och förhoppningsvis fläktar det lite där också...

  SvaraRadera
 9. Nu ska vi se om jag tillåts kommentera idag, blogspot har hatat min profil ett tag. Det här verkar vara klänningarnas år med andra ord. Jag har köpt mej ett par stycken jag med och jag brukar inte heller ha men nu förstår jag lyxen med dem, det är liksom bara ett enda plagg att dra på sej, det är luftigt och mina sitter inte åt på något ställe heller.

  SvaraRadera
 10. Du, det är fint med klänningar...
  Du, det är fint att må bra...
  Och du, det är fint att fundera...
  På allt det som gör oss oändligt bra...

  /Marie

  SvaraRadera
 11. Hej Marie, roligt att se ett nytt ansikte och ett poetiskt sådant.

  SvaraRadera