torsdag 29 juli 2010

Skoblogg


Jag har 42 i skor. Det innebär att jag har väldigt svårt att hitta skor. Det har iofs blivit mycket lättare med åren, det var värre när jag var i tjugoåren. Vet att jag skrivit i min dagbok att jag letat skor i sju timmar. Det här innebär att jag blir själaglad när jag hittar ett par skor som nästan passar. Passar de perfekt, ja då vet jag inte vad som händer. Jag kollar aldrig prislappar när jag köper skor för jag vet att hittar jag något, då är det bara att betala. Idag hittade jag ett par skor som jag fullkomligt älskade. De är i mocka och den där remmen som sitter om vristen är bedårande. Dessutom gör den att skon sitter bra på foten vilket jag också uppskattar. Jag kommer känna mig så fin när jag har dem på mig!

13 kommentarer:

 1. VILL HA!! Var finns de? Kostar? Så snygga!!

  SvaraRadera
 2. Strax bredvid där du satt och kolkade vin häromdan! Jerns på Drottninggatan. 1299 kostade de men då får du tänka på att jag bara köper skor max en gång om året.

  SvaraRadera
 3. De är jättesnygga och raffiga!!

  SvaraRadera
 4. Såg att Ellos har damskor upp till stl 45.
  Kanske värt en titt?

  SvaraRadera
 5. Där köpte jag ett par ursköna stövlar som jag blivit för fet för.

  SvaraRadera
 6. Chrissan: Jag skulle nog inte våga köpa utan att prova, jag är besvärlig nog ändå när jag provar skor! Idag frågade jag två unga tjejer om skorna såg ut som "tantskor", tex. Men tack för tipset ändå!

  SvaraRadera
 7. trollis: Hellre för fet för ett par stövlar än för fet för ett fuck! :-p

  Och vad har du för symbol nu då? Apoteket? En fin pik eller?

  SvaraRadera
 8. Dem är jättefina Maj.

  SvaraRadera
 9. Det stämmer det Maj och dit är det långt!

  SvaraRadera
 10. De där är perfekta vilken storlek man än har, jag skulle ta dem i 38!

  SvaraRadera