fredag 9 juli 2010

I flera timmar

I flera timmar har jag haft semester nu och det känns bra! Jag började storstilat med att träna efter jobbet eftersom jag råkade sova över min morgonträningsstund. Killen med gröna tröjan var där och det är trevligt med sällskap, omedvetet tar jag i lite mer då. Han spelade Creedence Cleaarwater Revival på hög volym och det enda som var jobbigt med det var att få luften att räcka till både ansträngningen och att sjunga.

Sen köpte jag några böcker i present till min systerdotter och så var jag på systemet. Fick för mig att köpa Rosita, något jag drack när jag var yngre. Med juice. Handlade mat också, och lyxade lite. Varmrökt lax med cajunkryddor, lakritsglass, en ny sorts ost och godis.

Väl hemma så röjde jag lite. Röjde, nota bena, inte städade. Men man måste ju börja med att plocka undan resten tar jag en annan dag.

Satt på balkongen och läste en stund med en drink och ostbågar. Orkade bara halva laxbiten sen, jag tror jag är allergisk mot fett, faktiskt. Hade bara en sallad till, det börjar kännas som ett vinnande koncept.

Och film har jag kollat på också, alldeles fantastisk för att vara mig. Nyckeln till frihet, väldigt bra.

Nu är jag trött och ska sova. Imorrn är det både lördag och semester.

5 kommentarer:

 1. Nyckeln till frihet är en av de bästa filmer som gjorts enligt mig. Mycket bra film.
  Jag är allergisk mot fett för hade jag ätit ett bett av den rökta laxen så hade jag legat sjuk resten av dagen.
  You got mail!!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en fin semester, den började ju bra :-) Vem är killen i gröna tröjan? Vad har jag missat? Ha en skön lördag!

  SvaraRadera
 3. Mea: Jag sa de mest som ett skämt jag! Visste inte att man kunde vara allergisk på riktigt mot fett. Men jag har någon form av spärr iaf, den saken är klar.

  Fru Venus: Killen i gröna tröjan är ingen särskild, han bara brukar träna samtidigt som jag när jag tränar på em. Jo, lite särskild är han för han är en symbol för att jag kommit över min rädsla för andra och känsla av bortkommenhet när jag är på ett gym. Gillar inte gym, nämligen.

  SvaraRadera
 4. Jag blir svimfärdig, illamående och så yr att jag inte kan stå alls när jag äter rökt fisk, rökt korv, grädde och säkert en del saker till. Oj måste sms:a Trollet. Insåg precis att det som händer mig när jag äter detta är samma symptom som hon har.

  SvaraRadera
 5. Välkommen till semesterland!
  Det är ganska najs.

  SvaraRadera