onsdag 7 juli 2010

Fotboll

Ligger fortfarande på delad förstaplats på tipset på jobbet. Fast det hade varit bättre att Uruguay hade vunnit igår. Och ikväll håller jag tummarna för Spanien eftersom det är de jag har tippat. Även om jag faktiskt tycker Tyskland är bättre just nu. Bara inte planen ser ut så här:
Bilden lånad från Inspire me now som för övrigt är en jätterolig sida att bläddra igenom om man inte har något särskilt för sig.

Jag har något särskilt för mig, jag ska göra lite sallad och sätta mig på balkongen och äta. Tror det är fjärde gången på en vecka jag äter sallad till middag. Men vinet är slut.

5 kommentarer:

 1. Det där var en skum fotbollsplan. Mer lik en pulkabacke. Sallad är ju hur gott som helst och nyttigt.

  SvaraRadera
 2. Jag hejar på Tyskland ikväll, enbart för att Uruguay ska slippa spela mot dem i bronsmatchen. Annars hejar jag på Spanien. När jag inte hejar på Uruguay.

  SvaraRadera
 3. Min svåger satsade pengar på Holland innan VM började och om de vinner hela rasket får han 60 gånger insatsen (som jag inte vet hur hög den är).
  Eftersom jag har tippat (enbart på bloggen) Tyskland som vinnare håller jag på dem ikväll.

  SvaraRadera
 4. Jag hejade på Holland förut men nu får jag nog lov att ändra mej, Heja Spanien får det bli!

  SvaraRadera
 5. Det gick ju bra för dig :-) Jag tittar inte alls, men råkar fjärran hamna på fotboll så hejar jag på dom med röda kläder ;-) Gillar din variant på plan :-D

  SvaraRadera