söndag 18 juli 2010

Spel & Skratt

Har varit på spelkväll, och då pratar vi bordsspel, sällskapsspel. Det är så roligt, samtalen flyter så lätt, alla retas med alla och berömmer varandra vid bra insatser. Ikväll var det särskilt två saker vi skrattade mycket åt.

Vi spelade ett spel som heter Cranium där en av symbolerna på spelplanen är just en hjärna. När S går igenom reglerna och säger vad man ska göra där svarar svärmor "Gärna!" Eller om hon sa "hjärna". Vansinnigt lustigt just då, kanske inte lika roligt i skrift, ser jag.

Det andra var när vi skulle svara på vem som kom på att tillverka Volkswagen, vi diskuterade om det var Hr Porche eller Hitler. När sanden i timglaset bara var några korn från att ha runnit ut hade vi fortfarande inte bestämt oss så jag skriker: Hitler! Högt. Väldigt högt! Med vidöppna fönster. Hoppas att grannarna inte hörde!

Och inget regn och ingen åska fick vi. Det hade varit pricken över i.

5 kommentarer:

 1. Vi väntade och väntade att de där alltmer mörka molnen skulle vräka sitt innehåll över oss, men det blev bara en ynklig skvätt när det kom till slut ...

  SvaraRadera
 2. Sällskapsspel är så kul, synd bara att mannen här hemma inte är lika intresserad... Hoppas ni inte blev registrerade som nynazister nu ;-)

  SvaraRadera
 3. Hur många dåliga förlorare och hur många goda vinnare var ni där hahahaha,

  SvaraRadera
 4. Sällskapsspel ÄR roligt, men jag är en sådan rysligt dålig förlorare! Fast jag spelar gärna ändå, för utsikten att vinna finns ju - och DÅ är det härligt!

  SvaraRadera
 5. Haha, jag tycker det blev väldigt roligt i skrift! Jag tror jag också ska ha mig en spelkväll...

  SvaraRadera