söndag 18 juli 2010

Seg och trött

Idag är jag lite seg och lite trött.

Klockan var väl bortåt halvtre när jag kom i säng och sen läste jag en stund. Gick upp vid nio. Hade tänkt träna idag eftersom jag ska vara borta måndag till torsdag men kom mig inte iväg. Det som återstår av dagen ska jag ägna åt packning, även om det i sig går fort så tar det på något sätt lång tid ändå. Jag liksom uppfinner saker jag måste göra under tiden. Jag ska installera mobilt bredband på lilldatorn, har en känsla att vi kommer behöva det stöd som kartorna där är. Vi ska åka syrrans bil och hon har ingen GPS. (säger hon som inte ens har styrservo på sin!). Ta en koll om jag behöver betala några räkningar ska jag också göra. Eventuellt stryka. Men det känns så eventuellt så det stryker jag. Äta, är en bra idé ocskå. Har en kycklingklubba kvar sen i fredags så den får det bli. De färdiggrillade i mina affärer säljs ju alltid i tvåpack. Tur att kycklingar inte har fler ben. Men först ska jag lägga mig och läsa en stund.

Idag är jag lite seg och trött.

4 kommentarer:

 1. Ja, vem orkar stryka i den här värmen? Den idén skulle jag också stryka omedelbums.
  För övrigt är jag också lite seg och trött, men det är jag alltid när jag känner efter.

  SvaraRadera
 2. Oj en liten resa igen. Gör det du måste göra bara och lägg dig tidigt ikväll. Då kanske du vaknar pigg och alert imorgon innan ni åker.

  SvaraRadera
 3. Det bär åt Sörmland. Till platser som vår släkt bott på under 17,18 och 1900-talet. Som Flen. Katrineholm. Östra Vingåker. Gusum.

  SvaraRadera