lördag 31 juli 2010

Totalt överraskad!

Häromdagen kom en lapp om att jag hade ett brev från Bokus att hämta i tobaksaffären. Märkligt, tyckte jag, eftersom jag inte har beställt några böcker. Vad kan det vara? En räntefaktura? Vet att jag betalade in en vecka för sent förra gången jag beställde böcker. En sommarpresent till kunderna? En "tackfördinaåsikteromvårnyasajt-present?

Idag hämtade jag brevet som inte alls var något brev utan en svart påse med guldstjärnor innehållande en kartong. Kartongen var svart med ett tryckt rosettband över. En etikett där det stod "Grattis i efterskott, xxx". Ingen avsändare.

Jag öppnar paketet och det är fyra böcker! Stephenie Meyers Twilight-serie. Jag vänder och vrider på följesedeln, öppnar och tittar i alla böcker och tittar en gång till på ytterförpackningen. Ingen avsändare.

Jag börjar tänka och gissa och det är nu den dubbla effekten av presenten träder in. Jag kan tänka mig en hel massa personer som skulle ha kunnat skicka det! Härligt va? Vid närmare eftertanke gör valet av böcker att antalet decimeras något, alla vet inte att det här är böcker jag har tänkt läsa. En speciell person är dock överst på listan. Undrar hur/när/om hon kommer avslöja sig?

Jätteglad är jag! Tack!

9 kommentarer:

 1. Åh...överraskningspaket!! :-) Det skulle sitta ganska bra... Är det bara jag som inte är sugen på att läsa dessa böcker? Tjejerna har läst alla 3 ggr var...

  SvaraRadera
 2. Jag vill också att speciella personer skickar paket till mig. Men jag får väl vara glad för de som jag skickar till mig själv.

  (Gillade skrikterapin i bilen!=))

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig present med ett överraskningspaket från Bokus (och utan faktura) Det skulle jag också bli väldigt glad för. Grattis i efterskott.

  SvaraRadera
 4. Och jag som fattar sent, eller aldrig! Grattis!

  SvaraRadera
 5. Mysigt värre, jag har läst dem innan de kom ut (lite skryt bara*). God läsning!

  SvaraRadera
 6. Kolla, jag visste det, hahahaahaha, borde ha kollat bloggen före fb.

  SvaraRadera