torsdag 21 april 2011

Det är påsk

Först visste jag inte när påsken var och när jag nu vet det så kom jag på att jag kanske skulle ha lite god mat, dagarna som kommer. Påskpynt och grejer hoppar jag helt över, det enda jag kan tänka mig är blommor att lysa upp rummen med.

Men alltså, maten? Säg något gott som du ska ha så jag får lite inspiration!

Oj, är klockan halvett redan? Men det gör inget för jag är ledig imorrn! 

7 kommentarer:

  1. Här blir det Janssons frestelse, sill och ägg och kanske en lammskånk.
    Glad Påsk!

    SvaraRadera
  2. Den här brukar jag göra

    http://happyshamrock.blogspot.com/2010/04/paskbordet.html

    den är kanongod och lätt att göra. Och innehåller alla påskattiraljerna som lax och ägg osv

    SvaraRadera
  3. Om jag är hemma och orkar brukar jag göra en matjesilltårta. Men i år gör jag inget.

    SvaraRadera
  4. Tack för tips!

    Och Shamrock, den där såg ju supersmarrig ut! Jag som älskar avokado också.

    SvaraRadera
  5. Hm, påsktips? Mja, jag är inte mycket för påsken, inte nu längre. När jag var barn var vi till fjällen och där hade vi påskris och påskmat. Men nu inte ;)

    Jag har köpt lite påskliljor och ett antal tulpaner som jag spridit ut som lite påskglädje i mitt hem. Det räcker. Och påskmat, tja, det blir fiskgratäng och varma mackor ;)

    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  6. Ägg och sillunch hör väl till tycker jag. Dessutom ska jag för första gången i mitt liv försöka mig på att göra lammstek! Godis får man väl inte glömma heller speciellt om det dyker upp någon liten påskkärring! Glad Påsk!

    SvaraRadera