fredag 15 april 2011

Roligt & Gott

Gårdagen var så bra! Men ack så trött jag var när jag kom hem. Jag träffade två bloggkompisar och vi åt middag här. Maten var sagolikt god, lokalen fantastisk och sällskapet superbt. Det är roligt när något som funkar i skrift också visar sig funka muntligt. En hade randig tröja, en hade blommig och en hade en beige. På riktigt. Kan det bli bättre?

Och dagen har inte varit sämre den. Iofs var jag trött eftersom jag återigen hade en svårsomnad natt, men det funkade bra ändå på jobbet. Hade besök av en höjdare som ville ha hjälp och det är så trevligt när de visar sig vara mänskliga. Han såg bilden jag har på C och frågade om det var min dotter. Och rätt som det var hade samtalet runnit iväg och jag berättade om henne och om hur det var när vi var och hälsade på henne i Nya Zealand. När vi var klara och han hade gått, vände han om, kom tillbaka och tackade för samtalet!

Sen tränade jag och handlade. Klockan var halvfyra när jag var hemma och solen stod fortfarande högt och varmt på himlen så jag satte mig på bänken i slänten mittemot. C kom och gjorde mig sällskap och vi satt båda med våra böcker ouppslagna och bara pratade. Kan det bli bättre?

Nu är middagen uppäten och hon är på väg till en inflyttningsfest och jag ska väl pallra mig in i badrummet och tvätta håret. Imorrn åker vi till x:et och hans fru som båda fyllde år i veckan. Hämtar upp svärmor på vägen och så kommer vi väl hem igen på söndag. Kan det bli bättre?

4 kommentarer:

 1. Jag kunde knappt läsa inlägget för jag kunde inte begripa mig på bilden. Finns sånt? IRL.

  Vi har snö. Ännu. Och inga blå sluttningar någonsin. Vi får snö. Sen far snön. Då har vi brunt. Sen kommer gräset och dagen efter har vi full sommar.

  Jag vill också ha blåa sluttningar.
  Nu typ.

  SvaraRadera
 2. Vilken skön dag! Å så härlig bild!

  SvaraRadera
 3. Ulrika: Snudd på orättvist. Och nu har vitsipporna slagit ut också.

  SvaraRadera