söndag 3 april 2011

På väskfronten, en massa nytt!Jag är lite olik andra har jag märkt, jag har bara en väska i taget. Den här ovanför köpte jag i Barcelona och den är numera min träningsväska istället för den den knallgula med blå kronor som jag hade tidigare.

Förra veckan hade jag tio minuter på mig innan jag skulle fika med min jobbarkompis och då köpte jag en ny handväska! En väldigt smart väska som kan växa, vilket är bra eftersom jag ibland har bok med mig och ofta en liten vattenflaska. Tog ingen bild på den men däremot på det den ska innehålla.


Sen hände det en dråplig sak idag. Hade lånat en handväska som jag kunde ha hänga framme på magen när jag var i Barcelona. (min fd väska var av ryggsäcksvarianten). Vi skrattade lite när jag lånade den av R eftersom det var samma märke som den jag hade. Och vad gör jag när jag ska lämna tillbaks den? Jo, jag tar med min väska! Så himla knäppt! Jag upptäckte det inte förrän jag var i trapphuset hos R så när hon öppnade stod jag utanför och skrattade.

9 kommentarer:

 1. Handväskor, det är mitt liv det se... Jag brukar byta då och då, och precis nu när jag läste ditt inlägg kom jag på att det nog är dags för en vårväska! Bums in i garderoben och leta bara. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har också bara en väska åt gången. Jag har en hatkärlek till väskor, jag tycker det är svårt att hitta en som jag trivs med. Antingen är dom för stora, för fina, för små eller för konstiga.

  Nu har jag en jag trivs med så den får hänga med länge. Jättelänge om jag känner mig själv rätt ;)

  SvaraRadera
 3. Petra: Hoppas du kom ut ur garderoben också.

  Ulrika: Precis så är de för mig med. När man hittat den optimala väskan, varför byta?

  SvaraRadera
 4. Jag är usel på handväskor. Men en sån som kan växa låter för bra för att vara sant. Kan man få be om mer information och kanske en bild?

  SvaraRadera
 5. Kersti: Den heter Complement och är från Åhlens. Kostade 299 kr. Den har en massa blixtlås. Med ett av blixtlåsen gör man botten bredare. Sen kommer det svåra att förklara. Antingen har man som en flärp som hänger ned över väskan, som ett lock. Den delen har också ett blixtlås och vill man fylla väskan till max så gör man det och istället för att hänga ned över väskan står den upp och hela väskan blir som en kasse istället. Med blixtlåset överst.

  Oj,det där går nog inte att förstå!

  SvaraRadera
 6. Är själv lite av en väskfreak. Hur i hve får du till dina bilder så snyggt på bloggen?

  SvaraRadera
 7. Magica: Hur menar du då? Att de är mitt i texten, eller ramen runt eller vad?

  SvaraRadera
 8. Älskar väskor! Ska snart också till Spanien, så jag kanske kan hitta en liknande :)

  SvaraRadera
 9. Helt begripligt. Det låter hur bra som helst. Jag ilar dit imorgon för att se om de finns kvar.

  SvaraRadera