onsdag 16 september 2009

Tre länkar

Jag tänkte vi kunde dela med oss av några länkar vi har. Informativa, roliga, svårhittade eller att du bara tycker de är bra, helt enkelt.

Dessa plockade jag bland mina bokmärken:


En engelsk slangordlista
De där uttrycken och orden jag aldrig lärde mig i skolan.

Faktoider Osanningar, halvsanningar och missuppfattningar.

Webbkameror
i städer, skidbackar, golfbanor mm.

9 kommentarer:

  1. Nja kommer ju inte på några mängder med länkar just nu men
    http://manybook.set - Läs böcker direkt online eller ladda ner dem. Mest äldre böcker och inga jättestora mängder på svenska. Tycker man om lite äldre författare så är det en bra sida. Heidenstam, Söderberg m.fl.

    http://red66.com/2007/09/33-fun-things-to-do-with-your-photos-online/ - En massa länkar till roliga sidor på nätet där man kan göra om sina foton

    SvaraRadera
  2. Kommer inte på en enda länk just nu. Förutom mina bloggvänner då.
    Ska fundera.

    SvaraRadera
  3. Vilken toppenbra idé! Så fort jag kommer till jobbet ska jag ta fram några bra länkar. Bland annat; när har dina vänner födelsedag. Ofattbart användbar länk.

    SvaraRadera
  4. Men fy så illa jag har skrivit där uppe. Manybooks.net ska det ju vara.

    SvaraRadera
  5. Så här kommer mina tre länkar:
    http://www.birthday.se/sok/, det räcker med att skriva namn, är det ett "vanligt" svensson namn kan du få skrålla lite innan du hittar just din vän.
    http://www.stegraknare.se/omvandla#vikt, här kan du se hur mycket steg du tagit vid olika aktiviteter. Om inte annat så kul.
    Sist men inte minst en site som säger sig ha alla resor på ett ställe: http://bokaresa.destination.se/

    SvaraRadera
  6. Singelmamman - det där var ju MIN länk. Jag vet inte HUR många gånger när jag varit lite lagom nyfiken på hur gammal någon är, som jag har kollat upp det just där :-). Sedan får man hålla tand för tunga om man kommer igång och pratar om födelsedagar eller liknande, så att man inte avslöjar att man vet när de fyller år (jag har lite sådant minne) för det skulle ju kunna bli lite svårt att förklara hur man vet...

    Sedan söker jag ofta mat-inspiration på www.arla.se och www.ica.se - mitt bästa middagstips är "Asiatisk lax" http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=14699

    Och sedan vill jag slå ett slag för en bra present: http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Butik/Ovrigt/Hopesmycket/

    Men, några andra så där användbara länkar kommer jag inte på... Mer än http://www.adlibris.com/se/default.aspx då. Som jag besöker alldeles för ofta :-)

    SvaraRadera
  7. Vilken skoj idé. Jag inser att mina länkar är ganska trista. Men jag fick massor av kul tips här som jag genast lagt till hos mig.

    SvaraRadera
  8. Ja, det var kul att se lite annat matnyttigt än ens egna länkar. Tack för alla tipsen!

    SvaraRadera
  9. Så bra, "älgar live" såg jag i lingonskogen för första gången för ett par veckor sen!

    SvaraRadera