onsdag 30 september 2009

Doa

En riktigt intressant kväll har jag haft. En kille som sjunger i samma kör som jag har skrivit en låt som han ville ha hjälp med bakgrundskör till inspelningen. Själv spelar han gitarr och sjunger och sen hade en av de som spelar i samma hårdrocksband som han spelat in basgitarrdelen. Så var det jag och två till från kören som skulle spela in. Först sjöng vi alla tre tillsammans, både i samma tonart som hans sång och en oktav högre. Sedan blev vi modigare och sjöng en och en så kan han lägga ihop spåren sen. Och. Jag sjöng bra! Jag är hur nöjd som helst med hur jag lät. Jag tycker vanligen att jag är lite medioker, hyfsad, sådär. Men när jag hörde inspelningen så lät det hur bra som helst! Snacka om självförtroendeboost.

C passade på att ha några vänner på middag så det var full rulle här när jag kom hem. Tog min bok och var på hennes rum efter att jag hälsat. Nu har C röjt upp och jag ska lägga mig. Känner mig mör. Men glad.

6 kommentarer:

  1. Det där blir jag avundsjuk på, herregud så läckert att kunna sjunga, ännu en grej du har gemensam med Mea, hahaha. Jag har tänkt och tänkt på det där med behovet av oväxta människor. Om jag nu skulle ha det så är det inte genom dej och Mea som det behovet blir tillfredsställt, det vet jag till 100 %, ni två är nämligen inga oväxta människor.

    Däremot älskar jag att se människor öppna upp, det kanske jag har behov av. Att se dem blomstra ut i alla sina celler, släppa igelkottsnivån och gå över till prunkande blommor.

    SvaraRadera
  2. Så härligt att du blev nöjd med sången. Sånt känns skönt inombords. Lyssna däremot inte på Trollet för jag kan inte alls sjunga. Jag kunde en gång i tiden men låter numer som en hes kråka.

    SvaraRadera
  3. Åh, vad kul!!

    Det är något alldeles speciellt att stå så där och spela in. Jag har faktiskt provat det jag också. Det låter lite annorlunda från när man hör ljudet samtidigt inne i sitt eget huvud - i den där resonanslådan - när man hör det inspelat så där! Roligt var ordet!

    SvaraRadera
  4. Hoppas allt går bra vid middagen idag.

    SvaraRadera