söndag 1 augusti 2010

Sista semesterdagen

Jag är redan äten, klädd, hårborstad, kaffedrucken och tvättmaskinspåsatt.

Nu ska jag åka och träna en stund och sen ska vi se om jag under eftermiddagen gör allt det där jag inte gjort under semestern! Odds på det?

Fasar inte alls för att gå och jobba imorrn, det ska bli roligt att träffa jobbarkompisarna igen. Och på sitt sätt komma in i lite mer effektiva vanor, tex har jag ju slarvat ganska mycket med träningen och det är dumt. Har ju den på jobbet och jag har varit lite för slö för att åka iväg dit.

Hej hopp!

8 kommentarer:

 1. Blir till att komma in i rutiner igen.

  SvaraRadera
 2. Tvättmaskinspåsatt...
  Intressant ord.

  SvaraRadera
 3. Rutiner är skönt att ha ibland. Men det behövs lite semester emellan för att tycka det. Själv har jag två veckor kvar av semestern. Sen kommer också jag att gilla rutinerna. Ha en fin söndag.

  SvaraRadera
 4. Tvättmaskinspåsatt är mitt nya favoritord! :-D Det är jag ju varje dag!!

  SvaraRadera
 5. Haha, jag hörde att tvättmaskinspåsatt liksom blev åt fel håll, men kunde inte låta bli att använda det ändå. Jag kan ju komma undan med det, jag som är singel. :-)

  SvaraRadera
 6. Underbart ord, som sagt. Hur länge har du haft semester, inte mer än 3 veckor väl?

  SvaraRadera
 7. Japp, tre veckor. Men det både räckte och blev över. Den här sista veckan gick jag mest på tomgång.

  SvaraRadera
 8. Jag svarar här på din kommentar. Först måste jag säga att jag är rörd över att du kommenterar och gör det så konstruktivt. Tack så mycket. Jo jag hinner tänka, och mitt liv går inte riktigt så fort som det kan verka på bloggen. Som tur är.
  :-)Däremot vet jag vad jag borde göra, men inte hur jag ska kunna göra det. Andra människor är inblandade och andra kommer att bli sårade. Och läser dessutom min blogg så jag kan inte vara helt öppen med allt jag vill. Men en lösning på det hela, det måste det bli. På ett eller annat sätt. Kram och tack!

  SvaraRadera