fredag 14 januari 2011

Bokcirkel

Det är inte så stort hemma hos mig. Framförallt har jag inte hur många stolar som helst. Idag blev vi nio stycken på bokcirkeln så en fick sitta på en fotpall. Men det gick bra det med. Tror jag. Trevligt som vanligt, mycket skratt och prat. Och jag hade sån himla tur att böckerna som jag beställt kom idag! Det kom ett sms vid lunch att de fanns i tobaksaffären. Den här gången tog jag en lättläst bok, det är en del som föredrar det. Helt okej för mig, jag läser ju så mycket att jag gärna varvar med den sorten som går lätt ner men som inte heller sätter några spår.

Sen såg jag sista stunden av Svärdet och Spiran. Jag tycker den var bra, inte lika bra som boken förstås men helt klart sevärd.

Trött är jag nu. Jag ser verkligen fram emot att det är fredag imorrn. Hoppas min kollega inte är sjuk i morrn med, är hon det kanske jag inte kan gå hem när jag slutar 1330.

5 kommentarer:

 1. Åh så avundsjuk jag blir! Vill också vara med i en bokcirkel!

  SvaraRadera
 2. Bokcirkel låter kul. Hur ofta träffas ni?

  SvaraRadera
 3. Kan man inte ha en bokcirkel på nätet? En sån skulle jag vilja vara med i.

  SvaraRadera
 4. Jag undrar om inte DN har en bokcirkel. Men frånsett det så kan man ju självklart ha en bokcirkel på nätet. Det är ju bara att lägga upp en blogg och lite riktlinjer så är det klart!

  Vi träffas en gång i månaden och den som har träffen bestämmer vad vi ska läsa till nästa gång. Sen är det inte alla som läser utan en del hänger på ändå. Helt okej, vi känner varandra sen tidigare och har en gemensam historia. När vi träffas pratar vi om boken vi läst en stund och sen pratar vi om en massa annat.

  SvaraRadera
 5. Jag är med i en annan slags bokcirkel. Vi träffas bara en gång om året och har med oss varsin bok som sedan går runt här i byarna. Den bokcirkeln har varit igång sedan 1940-talet!

  Har du förresten läst Igelkottens elegans? Häftig bok! (Möjligt att jag har nämnt den tidigare; minnet är bra. Men kort.)

  SvaraRadera