torsdag 27 januari 2011

Hela havet stormar

Fick ett sms i eftermiddags (mitt i natten för henne) att C vill Skypa med mig ikväll, hon ville ha lite "mamma-stöd". Hon har gjort illa foten, stukat, vrickat eller något. Det hände när hon var på en äventyrsbana där man balanserar mellan träd och åker linbana. Hon hade skapligt ont och det oroande i det hela är att det är samma fot som hon fick en spricka i när hon var 10. Då var det hela havet stormar i gymnastiksalen och ett hopp ned på en madrass. Hon gick gipsad i blått gips i nio veckor. Vi diskuterade lite fram och tillbaka och jag tyckte att hon skulle gå och röntga foten. Som tur är har hon skaffat en bra försäkring. Det kom olägligt för henne eftersom planen är att imorrn ska de hoppa fallskärm och dagen efter det en femtimmars grottur. Men, that's life, och vissa saker rår man inte över.

7 kommentarer:

 1. Hon verkar ha ett händelserikt liv - äventyrbana, fallskärm och grottur? Förmodligen väldigt spännande, dock lite väl spännande för mig. Men det är väl därför hon är där och jag är här. :-)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det inte är nån' fara utan bara en vanlig stukning (det kan vara tillräckligt jobbigt)

  SvaraRadera
 3. Fick precis ett sms och det var ingen fara. Hon hade fått ett par kryckor och sköterskan hade blivit imponerad av hennes "skills" med dem. Takterna från barndomen satt uppenbarligen kvar.

  Men det är ju bra, då kanske hon kan gå och simma i grottan i alla fall. Fallskärmshoppningen hoppas jag hon avstår från, hon lär ju landa på fötterna.

  SvaraRadera
 4. Barnen är alltid små, hur stora de än blir!

  SvaraRadera
 5. Mina barn får inte hoppa fallskärm. Jag hoppas att de inte inser att de får bestämma själva efter 18.

  SvaraRadera
 6. Men jisses vilken äventyrlig jänta! Brås hon på dig?
  Mammastöd är viktigt! Så man få se till att vara tillgänglig, himla smidigt med internet och skype.

  SvaraRadera
 7. Hm och min son bröt handen på två ställen inatt(fotbollsturnering) Suck -dessa ungar.. ;)

  SvaraRadera