måndag 17 januari 2011

Zumba

Nä, lugn och fin nu, jag har inte börjat med zumba. Däremot var det ett jättegäng som för första gången provade på det i gympahallen vi har på jobbet. Jag var och tränade vid mina maskiner med full utsikt över den böljade människomassan. Det såg svårt ut. Och tränaren bara körde igång, utan vidare spisning. Jag hade känt mig helt bortkommen om jag hade varit med. Någon måste visa mig stegen långsamt först, här var det fullt ös från första takten. Men det såg ut som de flesta tyckte det var roligt. En sak som jag gladde mig var att jag själv kunde hålla på med mitt, utan att känna mig obekväm. För två år sen hade jag gått därifrån för att någon skulle kunna se mig. Fy vad jag är bra.

Min kollega var tillbaka idag. Synd. Jag tyckte det var roligt att få ro hela skutan själv i slutet på förra veckan. Kände mig mycket mer tillfreds på jobbet, glad och effektiv om än bitvis lite stressad.

Nu laddar jag inför handbollen. Ska nog göra mig en kopp te och ta en bulle då.


3 kommentarer:

 1. Även här laddas det för handboll! Min syster skulle testa zumba i dag, och alla säger ju att det är hur kul som helst. Men just i dag? Nja, då lämpar sig nog soffsport bättre. Bulle såg gott ut. :-)

  SvaraRadera
 2. Zuumba ser roligt ut - men jag skulle nog behöva en hel del instruktioner. Inte bara köra igång sådär!
  Japp, nu är det handboll som gäller!

  SvaraRadera
 3. Vilken god bulle. Har inte testat Zumba än men den här veckan som kommer ska jag se om Afrikansk dans är något för mej.

  SvaraRadera