tisdag 4 januari 2011

Just ja, jag drömde i natt!

Jag som så sällan minns mina drömmar kommer ihåg en bit av vad jag drömde i natt. Jag höll på att fotografera och helt plötsligt riktade jag sökaren upp mot solen och valde oändlig tid. Till sist knäppte den av sig själv och det stod i displayen att den var trasig och att jag skulle ta den med till "The Factory" Hur kunde jag göra något så korkat? Sen var det mer som jag mindes i morse men som farit bort nu. 

För övrigt har jag alla kläderna på nu, har borstat håret och druckit kaffe. Ursäkterna för att inte kunna ge mig ut har minskat drastiskt.

Jo, jag har lite ont under ena bröstet! När jag la mig igårkväll så knäppte det till, jättehögt, någonstans under vänster bröst. Jag har en lite speciell teknik när jag lägger mig, jag  stöder mig på ena armbågen och håller emot med andra handen för att sänka mig försiktigt. Inga "hopp i säng" här inte. Så det kanske var en muskel som protesterade högljutt. Fast den borde ju vara van vid det här laget.

3 kommentarer:

 1. Livet går vidare och vi med det. Skönt att du sover så bra, själv har jag fått ta insomningstablett fyra nätter i sträck nu ...

  SvaraRadera
 2. Lite synd att drömmarna bleknar efter hand. Du får skaffa dig en liten drömbok där du kan skriva ner vad du drömt direkt när du vaknar.

  SvaraRadera
 3. Solförmörkelsen!? Var det den som fanns kvar i ditt medvetande?!
  Kommer sällan ihåg vad jag drömmer.
  God fortsättning!

  SvaraRadera