tisdag 4 januari 2011

Skulle inte

Igår sov jag till tio. Idag skulle jag inte sova så länge. Idag sov jag till tio. Jag var vaken en stund vid halvsju och låg och läste men på något sätt råkde jag somna om. Vet att jag tittade på klockan halvnio men råkade somna om. Och det var ju synd, det var partiell solförmörkelse ungefär då. Men å andra sidan hade jag inget sotat glas eller svetsmask att kolla igenom.

Dagen blir så kort när jag sover länge. Jag har inte kommit längre än till att jag frukosterat, duschat och nästan klätt mig. Och snart är det dags för kaffe. 

Behöver ge mig ut och leta efter  någon som kan hjälpa mig få min bortpetade backspegel på plats på riktigt och inte provisoriskt, som nu. Och om jag köper smör så kan jag inte skylla på att jag inte kan baka för att jag inte har något smör. Behöver köpa en grendosa med väldigt platt kontakt också. Det vore bra om jag tränade idag. Oj, nu blev jag trött...

4 kommentarer:

 1. Lung och fin.
  En sak i taget. =)

  SvaraRadera
 2. Här kunde man då inte se nån sol alls i morse. Alldeles för mulet för det.

  SvaraRadera
 3. Det grämer mig att jag inte förstod att det var solförmörkelse, var helt övertygad om att det var i går det var. Jag tyckte det verkade väldigt konstigt att solen var framme men att det var så mörkt ändå.

  SvaraRadera