onsdag 12 januari 2011

Igårdagen

Jag såg Leva Livet igår, en musikal med 80-talsmusik. Faktiskt tyckte jag den var sådär. Jag är inte så bra på artister, men Linus Wahlgren kände jag igen och en tjej som heter Zander i efternamn. Den handlade om ett band som upplösts och sångerskan flyttat till USA och nu kommit tillbaka med sitt barn för att hon skulle få träffa sin pappa, en i bandet. Lite Mamma Mia wannabe över temat. Sen sjöng de väl hyfsat bra men dansade ganska osynkat. Musikerna vad dock strålande. Och det är ju alltid roligt att höra musik man känner igen och kan på alla sina fem. Men det sammantagna intrycket blev alltså "sådär". Och så var det kassa stolar! Jag har rätt långa ben och jag gillar inte när de inte får plats.

Tanden uppförde sig bra - ja, tanden och tanden, den är ju borta! Hålet uppfördet sig bra. Molade lite grann kanske men ingen fara. Man ska undvika att få hög puls de första dagarna eftersom den koagulerade massa i hålet kan spricka upp då. Jag har rätt dålig kondis så jag blir andfådd i trappan från tunnelbanan och då började det blöda lite. Jag spottade i en vit snödriva, det såg rätt ballt ut.

Det har snöat blötsnö här idag och nu fryser det på. Det blir intressant att se väglaget imorrn. En på jobbet berättade om en kille i Göteborg som inte kunde åka till jobbet för att hans däck hade frusit fast! Haha!

5 kommentarer:

 1. Ha ha? Det låter väl inte alls kul!

  SvaraRadera
 2. Jag hade då skrattat om det hade hänt mig!

  SvaraRadera
 3. Haha, vad förvånad man skulle bli:)

  SvaraRadera
 4. Hellre däcken än att fastna med tungan i en lyktstolpe.

  När du stod där och spottade blod skulle det sett kul ut om du spottade ut en tand också - då hade folk nog trott att du varit ute och boxats

  SvaraRadera
 5. det händer så mycket här när man vänder ryggen till. En tand fattigare och så musikaläventyr. Det är kul med musik man känner igen men trist när resten inte håller måttet.

  SvaraRadera