måndag 3 januari 2011

Lyckat!

Vid halvtvå var jag äntligen klar för att ge mig av. Och då fick jag tala mig själv tillrätta för att inte låta bli. Jag skulle till Ikea. Och som ni vet är shopping inte min gren. Jag var inte ensam där, kan jag säga. Men det var drägligt, trots allt. Köpte allt jag tänkt köpa plus två saker jag inte tänkt. 344 spänn, rätt överkomligt. Jag köpte en liten skrivbordslampa med Led-ljus, ett gäng vaniljljus (är så förtjust i dem), påsklämmor, en grej med hjul som man kan ha en blomkruka på och ett ljusfat. Känner mig så nöjd så. 

Jag fick en liten batteridriven visp i julklapp så när jag kom hem gjorde jag en hemmagjord latte och åt en knäckebrödsmacka med skinka. Orkade nämligen inte fika på Ikea som jag hade tänkt.

Det är lite ont om, och svårt med, parkerandet här utanför. För det första har det försvunnit ett antal platser utefter gatan, där är det snöhögar. Och parkeringen mitt i gatan har decimerats av samma skäl. Det är dessutom oplogat där och det är väldigt spårigt och svårparkerat. En del bilar har stått över hela julen och där ligger snön väldigt hög så där kan man inte parkera alls. Men jag har ett ställe "om hörnet" där det brukar finnas platser så jag klarar mig. Nu ska jag bara komma ihåg att köpa parkeringsmärke för nästa tertial också.

7 kommentarer:

 1. Så duktig du har varit då minsann. Ikea är jag inte så ofta på. Senast var nog med Trollet för snart 2 år sen och jag får nån konstig flashback nu att hon fastnade i en fåtölj eller nåt. Hmmm hoppas hon inte läser detta inlägg nu då hahahaha. Skulle hon göra det så har jag inte varit här.

  SvaraRadera
 2. Haha, du får väl skriva anonymt då! Precis som om hon inte skulle fatta ändå, förresen.

  SvaraRadera
 3. Tar genast fram Tippex och byter ut Mea mot ANONYM =)Eller så kör jag med att mitt konto blivit hackat. Inte bankkontot då för det vill nog ingen slösa tid på att hacka sig in i.

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är. Jag kommer sällan under 1000-lappen när jag är på IKEA

  SvaraRadera
 5. Shamrock: Det måste bero på att jag inte köpte några värmeljus!

  SvaraRadera
 6. Ojoj duktigt!
  Brukar komma hem med vagnar ikea-grejer när jag e dit!

  SvaraRadera
 7. Duktig flicka! När jag shoppar loss på Ikea kommer jag sällan under 1000 spänn.

  SvaraRadera