onsdag 5 januari 2011

Dygnsvändning

Trots att jag försöker låta bli så har jag skruvat dygnet lite. Igårkväll var det så spännande i ett av mina spel (min nya kompis och jag är ute och vandrar och jag har fått låna hans båge och testat att skjuta djur, mött en man som blivit halvdödad av ett lejon, vi har stannat på en plats och hjälpts åt att begrava en snubbe som dött, hittat en nål av ben så vi kan sy ett par brallor till mig av råhud och senor) att jag inte kom i säng förrän halv två. Och sov till halv tio.

Fick ordning på backspegeln igår, åkte till mecken och han fiskade upp en grej därinuti och fick fast den igen. Tog 3 minuter och var gratis. Sen åkte jag och handlade och en elak man gick rakt på mig. Jag var väl i vägen. Det var uppenbart med avsikt för det var hårt och han bad inte om ursäkt. Sån't där kan jag vara rädd för, det kan göra hemskt ont i ryggen. Men nu stod jag stadigt så det kändes inte.

Nu har jag tagit fram smör så det ska bli lite rumsvarmt och sen ska jag baka fyllda smörbullar. 

Det är skönt att vara ledig!

8 kommentarer:

 1. Om nån' går på mig med flit brukar jag säga någon syrlig kommentar om det i ganska hög volym (och hoppas på en reaktion i form av förlåt)

  SvaraRadera
 2. Jag blev så förvånad att jag kom av mig helt. Just för att det var så uppenbart med flit han gjorde det.

  Annars brukar jag säga, när någon tränger sig före, "du får jättegärna gå före mig!" Kanske inte är så syrligt förresten... :-)

  SvaraRadera
 3. Jag hade nog inte kunnat vara tyst utan sagt Ursäkten godtas eller nåt sånt. Hade jag varit på dåligt humör hade jag nog frågat va fan han gör och betonat fan extra mycket.

  SvaraRadera
 4. Ruta Ett: Faktiskt var det precis bredvid potatisen så det var rätt i dubbel bemärkelse!

  SvaraRadera
 5. Det låter så intressant dina spel. Önskar att jag vågade ge mig på det. Och om någon går på mig säger jag väldigt högt: Nä men! Är jag osynlig idag igen, så himla slarvigt av mig. Det säger jag varje gång.

  SvaraRadera
 6. Haha, Singelmammans kommentar ska jag ta till mig och använda!
  Oops, kanske tur att jag inte gett mig in i den där spelvärlden...hade nog också blivit uppe lite för länge!
  Hoppas bullarna vart goda!

  SvaraRadera
 7. Men Singlis vilken bra kommentar! Den ska jag lägga på minnet. Just det där "så himla slarvigt av mig" är så perfekt!

  annika: De blev supergoda. Smörbullar som man kalljäser och lägger i aluminiumformar och gör en grop i dem som man fyller med smör, kardemumma, bittermandel och vanilj. Riktigt supersmarriga.

  SvaraRadera