torsdag 20 januari 2011

God cirkel

Jag fattar inte, jag mår så himla bra! Har bara haft lite ont i ryggen senaste veckan och inte kroknat till mer än några gånger. Helt fantastiskt. Det påverkar mitt välbefinnande på andra plan också, jag får mer energi, orkar göra saker och mår bra av att jag gör saker. God cirkel.

Idag har jag röjt lite på jobbet, har haft kartonger och saker som skulle gås igenom och ställas i förråd. Känns jättebra. Sen var jag hos rotfyllningssnubben som jag ju avbokade för att jag hade för ont och inte kunde ta mig dit. Det gick alldeles utmärkt det med, jag höll kvävningspaniken på avstånd. Jag tycker det är jobbigt när man får en sån där steril plastduk som spänns över en ring, över munnen. Visserligen har jag en sug i munnen men jag tycker ändå det känns som saliven ska rinna ner i halsen och att jag helt plötsligt vill slita bort allt. Försökte slappna och det fick jag upprepa ungefär var tjugonde sekund. Men det gick bra. Jag är så duktig.

Var sugen på att köpa papegojtulpaner men var för snål för att betala 90 kr för 5 stycken. Så det blir nog en vanlig bukett när jag handlar imorrn istället.

9 kommentarer:

 1. Det blev ju en ganska bra dag trots plastduk och annat. Papegojtulpaner är underbara, men oftast är de för dyra. Jag skulle vilja ha 20 stycken i en vas. Tänk så vackert!!

  SvaraRadera
 2. Uh, den där plastduken är bland det värsta de måste ha kommit på, när de funderade på hur de ska skrämma patienterna lite extra. Burr. Men tulpaner är ljuvligt att belöna sig med vad det än gäller!

  SvaraRadera
 3. Men oj, vad duktig du är - att vara hos tandläkaren är inte min favoritsyssla precis!
  Jamen visst är det synd att vackraste tulpanerna är så dyra...

  SvaraRadera
 4. Va du är bra. Tandläkarbesök tillhör inte favoritsysselsättningen precis. Härligt att du mår bra. Visst är det trist att de är så dyra, men jag kan ofta inte låta bli att handla ändå.

  SvaraRadera
 5. Trevligt att läsa om någon som haft en riktigt bra dag!

  SvaraRadera
 6. Ruta Ett: Du tar då i!

  Petra: Kofferdam-duk heter den. Jag hörde minsann att han sa det när han bad om en ny.

  annika: Har man så kassa tänder som jag har så är det bäst att vänja sig.

  Kersti: Undrar hur det känns att vara tandläkare när vi är så många som inte tycker om deras yrkesutövning?

  Huskatt: Den kommentaren fick mig att tänka lite. För det är faktiskt så att det är lättare att skriva om svåra och jobbiga saker på bloggen än att skriva om roliga ting.

  SvaraRadera
 7. Härligt när det vänder så där, snart kommer våren på allvar också. Vill du fika med mej någon dag någonstans?

  SvaraRadera
 8. Visst vill jag det, trollet. Bara hojta till.

  SvaraRadera
 9. Då hojtar jag till när det skulle passa så får vi se om det passar dej.

  SvaraRadera