lördag 1 januari 2011

Pulsande

Det blev en oherrans massa pulsande igår! Vi tog bussen från syrran till stället vi skulle vara på och det var en bit att promenera från bussen. Vi, fem damer runt femtiostrecket, åt och drack gott, spelade spel och tittade på fyrverkerier mellan träden. Det var en mörk skog utanför fönstret. Jag såg några snöflingor som fastnade mot fönstret men de hade inte förberett mig på den stora mängd snö som fallit medan vi var där! Minst en decimeter fluffig snö och vägen tillbaka till bussen tog dubbelt så lång tid för mig. Gick på den oplogade trottaren ibland och på den bildäckstillplattade vägen ibland.

Bussen var en halvtimme sen men det var en mängd intressanta personer att titta på vid busshållplatsen. Den unga killen med fluga. Han som glömt skinnhandskarna och försökte få tjejen att fatta att det inte var skidhandskarna han glömt. Killen som var lite för lättklädd för kylan. Tjejen med kort kjol och sorgligt trasiga strumpor. Tjejen med svart långkjol.

Sen var det rätt livligt på bussen. Syrran och den andra tjejen jag åkte med tyckte det var obehagligt men jag är väl antagligen korkad för jag blir inte rädd. Visst, killen med hunden var aspackad och tjejen som muckade med honom kunde åkt på en propp. Och killarna längst fram i bussen som vrålade ramsor kanske kunde fått mothugg av sina, mer blonda, jämnåriga.

Sen pulsade vi lite till på de oplogade gångvägarna och tog varsin Resorb och gick och la oss vid pass klockan fyra.

6 kommentarer:

 1. Resorb funkar inte för mig - jag får ont i huvudet när jag tar resorb. Det är ju just det man ska slippa sägs det

  SvaraRadera
 2. Här har det nog småregnat i natt för buskarna runt huset, som har legat platt mot marken pga den tunga snön, är plötsligt nästan snöfria. Dessutom har allt det blöta frusit nu så byhålan är liksom istäckt. Blir skridskor på sig om man ska kunna ta sig någonstans.

  SvaraRadera
 3. Ja det var en förfärlig massa snö som dråsade ner. Vi firade hemma med grannar. Skönt att slippa ge sig iväg och enkelt när det är nära hem. God fortsättning.

  SvaraRadera
 4. Resorb är nytt för mig, mot bakfylla va?

  SvaraRadera
 5. Resorb är egentligen vätskeersättning och eftersom vätskebrist är en följd av för mycket alkohol så funkar det, för mig iaf. Kan ju inte påstå att jag testat så ofta, men när risken finns så är det ju bra att ta en.

  SvaraRadera
 6. Målande bild av den brokiga skaran på busshållsplatsen. Låter som du hade en rätt mysig nyår summa summarum.
  God fortsättning!

  SvaraRadera