onsdag 9 december 2009

Sista gången

Sista gången för den här terminen på vattengympan. Den grupp jag går i består mest av killar. Gruppen innan mig är mest tjejer. Och de är vansinnigt roliga och trevliga. Vi hinner ju träffas en liten stund medan de klär på sig och jag klär av mig. De brukar gå ut och äta tillsammans när terminen är slut och de frågar alltid mig om jag vill följa med. Det vill jag. Det gjorde jag idag.

Tänk att det finns så mycket trevliga människor!

6 kommentarer:

  1. Det finns säkert många fler trevliga människor än man tror. De kan vara precis i närheten, men ibland öppnar man inte ögonen tillräckligt mycket för att lägga märke till dem.

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt att upptäcka sånt. Att det kryllar av hyvens människor omkring oss.

    SvaraRadera
  3. Den som har många vänner och stort umgänge verkar alltid ha utrymme för fler medan den som är ensam har svårt att hitta en enda ny vän. Det är alltid roligt att bli inbjuden i någons gemenskap.

    SvaraRadera
  4. Och du är en av dem.

    SvaraRadera
  5. Min farmor (94 år) brukar alltid säga att "alla människor omkring mig är så snälla". Och då brukar jag säga att "ja, kan det möjligtvis bero på dig som person?". Att det är hon som får människor att ta fram sina bästa sidor. Du kanske också är en sådan person, Maj.

    Och det lät väl lite lagom rörigt. Men du fattar vad jag menar, va... ;)

    SvaraRadera
  6. Helena: Så kan det verkligen vara, det är därför det är så viktigt att vidga cirkeln och se till att alla får plats.

    Jo, jag är en sån person. *sträcker stolt på mig*

    SvaraRadera