torsdag 3 december 2009

Utpysning

Jag behövde lätta på trycket så nu har jag sett en riktigt kärlekssnyftare på Voddler och gråtit mer eller mindre i två timmar. Precis vad jag behövde även om det innebär att jag får dras med grisögon imorrn. Men vem bryr sig. Det känns lite lättare nu. Kanske kan jag sova i natt. Och sen ska jag skärpa mig. Det är ju bara ett jobb, det är inte någon som dött eller så. Jag ska komma ihåg det.

8 kommentarer:

  1. Jag vill också ha voddler :-( men får vänta tills det läggs ut lite invites på nätet. Du har möjligen inga invites till en filmgalen människa? Vilkem film såg du? En sån gråtfilm borde jag nästan ha sett. Kan du inte sova så finns jag här.

    /sömnlösa Mea

    SvaraRadera
  2. Gråta är skönt, ibland. Vad i hela fridens dar är voddler?

    SvaraRadera
  3. Filmen jag såg hette Griffin. Alla dog, typ.

    Voddler är som Spotify, om du vet vad det är Singelmamman. Fast med filmer istället.

    Och några invites har jag inte, jag fick flirta hårt för att få min egen! Men den är ju bara beta än, det blir nog bättre sen när den är släppt på riktigt.

    SvaraRadera
  4. Menar du Griffin och Phoenix? I så fall har jag sett den ett antal gånger. En sorglig men samtidigt vacker film.

    SvaraRadera
  5. Jo, den var det. Ett antal gånger? Den enda film (i princip) som jag sett mer än en gång är Sound of Music. Den såg jag nio gånger på bio! Och sen har jag sett den på teve med.

    SvaraRadera
  6. Undrar om jag sett Sound of music överhuvudtaget. Tror faktiskt inte det. Ett antal gånger är ingenting med tanke på hur många gånger jag sett Sagan om ringen filmerna.

    SvaraRadera
  7. Är det något jag skulle gråta av Mea?

    SvaraRadera
  8. Nej det tror jag inte, Kanske om du redan är nere och behöver en tömning.

    SvaraRadera