fredag 27 augusti 2010

En fantastisk kväll

Gårdsfest med gamla gänget, och de som flyttat in efter att jag flyttade därifrån förstås. Fick äntligen årets första grillade köttbit! Det var så jättetrevligt, vi pratade och sjöng. Hade tur och satt bredvid några som jag tycker allra bäst om och där det verkligen känns att de tycker om mig. Och energiförrådet är påfyllt, känner jag.Det var lite kyligt, nu när jag precis kommit hem visar termometern 10 grader. Men det är bara att bylta på sig, flera hade faktiskt mössa på sig.

Lustigt det där med alkohol. Jag hade bilen så jag drack inget. Men vartefter andra blir onyktra så känner jag mig som om jag också vore det! Nästan så jag tänkte två gånger innan jag satte mig bilen. Visstja, jag är ju nykter.

6 kommentarer:

 1. Det låter som du haft en härlig kväll tilsammans med sköna människor. Den energin man då får kan man leva länge på. Jag vill passa på här att önska dig lycka till med ditt sjungande som du berättar här om. Det kommer att gå kanon såklart. Jag känner igen mig i det du berättar - mitt yttre - har ett ben som ibland inte riktigt hänger med när jag suttit för länge och tycker sånt är jobbigt när "nya" personer först lärt känna mig och sen kanske ser mitt lilla handikapp. Många ggr som jag också dragit mig för att gå på toa el dyl, bara för att slippa få ögonen på mig. Tänk så fåniga vi är...
  Än en gång lycka till!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det låter som du har haft en trevlig kväll! Schysst att bli inbjuden till ditt gamla hus, var det länge sedan du flyttade?

  SvaraRadera
 3. Ja kvällarna börjar bli riktigt kyliga! Trevlig kväll lät det som, härligt!

  SvaraRadera
 4. Gullig du är Anna, och det känns så skönt att du fattar precis vad jag menar. Även de där med "fånigheten" tycker jag också, men det är knepigt ändå.

  Åsa: Det är sex år sen, om jag räknar rätt. Men vi hade en sällsynt god gemenskap medan vi bodde där också. Vi byggde husen själva och delvis tillsammans och det gör att banden blir starkare, man har lärt känna sidor folk vanligen håller inne med men som inte gick att dölja när vi jobbade så tätt/tidskritiskt ihop.

  Magica: Ja, det var "one of those nights"

  SvaraRadera
 5. Hahaha, det där känner jag igen, att vara spiknykter men full av liv.

  SvaraRadera
 6. Det där med att känna sig lite berusad, fastän man inte druckit någon alkohol känner jag igen. Det är som om man blir berusad av omgivningen och den trevliga stämningen. Som tur är vet man ju rent rationellt att man är nykter. Men det är en konstig upplevelse.
  Låter som om du hade en toppenkväll=))

  SvaraRadera