Jag är jättehungrig! Roligt, för det är inte alltid jag är det, ibland äter jag bara för att jag vet att jag ska.
Och nu ska jag berätta något gott som jag brukar göra när jag gör tex klyftpotatis i ugnen. Jag är väldigt förtjust i basilika och har alltid en kruka i fönstret. Jag repar av en massa blad och lägger i formen tillsammans med potatisen och smöret. De smakar inte så mycket basilika sen när de är klara men jag gillar konsistensen, det blir spröda och prassliga som sönderrivet papper och så blir det vackert med lite grönt ihop med potatisen.
Idag blir det hel färskpotatis i olivolja med flingsalt och basilikablad. Och så ska jag hitta på något med en fryst laxbit. Har köpt en så god, 2 år gammal parmesan så jag tror jag täcker den med det. Kanske lite pesto under? Eller pinjekärnor? Eller sesamfrön? Jag får se.
Och så mitt åländska vita vin till.
Och nu ska jag berätta något gott som jag brukar göra när jag gör tex klyftpotatis i ugnen. Jag är väldigt förtjust i basilika och har alltid en kruka i fönstret. Jag repar av en massa blad och lägger i formen tillsammans med potatisen och smöret. De smakar inte så mycket basilika sen när de är klara men jag gillar konsistensen, det blir spröda och prassliga som sönderrivet papper och så blir det vackert med lite grönt ihop med potatisen.
Idag blir det hel färskpotatis i olivolja med flingsalt och basilikablad. Och så ska jag hitta på något med en fryst laxbit. Har köpt en så god, 2 år gammal parmesan så jag tror jag täcker den med det. Kanske lite pesto under? Eller pinjekärnor? Eller sesamfrön? Jag får se.
Och så mitt åländska vita vin till.
Mums! Vi ska strax lägga på färsk tonfisk på grillen, inte så dumt det heller. Trevlig helg!
SvaraRaderaGuuud avd det låter gott!! Jag vill veta om du gillar vinet ;-)
SvaraRaderaJag tyckte det var jättegott! Det var lite spritsigt, det var nästan som det var bubblor i det fast det inte var det. Lagom syra, stor blomma och allmänt gott!
SvaraRadera