måndag 30 augusti 2010

Perspektiv

Att sjunga på fredag kommer gå galant. Inga problem. Vi har tränat idag och det var inte särskilt svåra stämmor och inte så mycket heller, ett par solister ska sjunga själva verserna.

Men resten. Fy sjutton! Vi ska alltså springa ut till mittcirkel (bara det är en utmaning), ställa oss runt den med ryggarna mot varandra och ansiktena mot publiken. Vi ska ha två fotbollar, en under varje arm och när vi sjungit klart ska vi springa dit näsan pekar tills planen tar slut och sparka upp bollarna till publiken. Haha, jag vet inte hur jag ska  bära mig åt! Är inte säker på att jag kan sparka och kan jag så måste jag väl göra ett vristskott så bollen får lite höjd. Och kanske lite kraft i sparken också. Hjälp.

Träningsläger, någon? Funderar på att ta en av Cs fotbollar till gympasalen på jobbet för att se om jag alls kan. 

Reservplanen får vara att helt enkelt gå jättenära och kasta upp bollen men det känns ju jäkligt B.

Ursäkta att jag tjatar om det här men det fyller min hjärna till brädden just nu. Inte ens min nya fina mobiltelefon kan locka iväg tankarna någon annanstans.

13 kommentarer:

 1. Ha ha, nu måste du börja öva på tåfjuttar! :-))

  SvaraRadera
 2. Det här tycker jag är vansinnigt roligt, hör av dej om du vill öva lite fotboll, jag kan ställa upp som tränare, kommer förmodligen pinka på mej av skratt bara, hahaha, det här är vansinnigt roligt, modigt, galet och helt underbart Maj. Idag hittade jag en Majlapp, en inköpslista. Det var längesedan jag sysslade med det. Att gissa inköpslista.

  SvaraRadera
 3. Förlåt om jag skrattar, men det ÄR roligt.
  Det här skulle spelas in...
  Och slå på en boll när den är i luften, är busenkelt. Sant.
  Det går bra. Öva på några skott tills det sitter.
  Vi hejar hejar hejar på dig här inne!

  /Marie

  SvaraRadera
 4. Era taskmörtar, skrattar ni va? Stryk skulle ni ha! Det här är blodigt allvar ju!

  Fast jag skrattar själv också, jag inser det fåniga, sett från utsidan samtidigt som jag känner det läskiga på insidan.

  Och spelas in? Ni fattar att det är en världshändelse va? Att teve kommer vara där, att folk kommer filma med sina kameror (iaf de närmast sörjande till oss som sjunger)

  Och kommer det på Youtube, då avlider jag garanterat!

  SvaraRadera
 5. Jag skrattar inte Maj. Snällt va? Det kommer att gå hur bra som helst och du kommer att se urtjusig ut där på planen. Vi pratar ju bara om kanske några miljoner som kommer att titta på dig. På tal om det så måste jag definitivt kolla upp om det hela visas live på nätet nånstans hahahahaha

  SvaraRadera
 6. Meh! Det är i pausen så då hoppas jag verkligen att det är studioprat. Verkligen.

  SvaraRadera
 7. Nja nån av alla de sidor som direktsänder på nätet borde väl visa vad som sker i pausen. Jag ska minsann ha varje sida uppe.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle öva. Tvärsäkert.

  Jag skrattar inte alls. Jag förstår våndan över att göra något som man inte riktigt känner sig bekväm med. Något utanför sin säkerhetszon, liksom. Och detta inför en väääldig massa människor.

  Som sagt. Jag hade övat. Alla gånger.

  Sedan hade jag gått ut där och "dominerat" - vilket jag är övertygad om att du också kommer att göra!

  SvaraRadera
 10. Okej, men då vet vi vad vi gör på torsdagkväll. Om man säger så. Jag kan inte tänka mig att jag skulle klara att sparka en boll över sargen, eller vad det heter, men vi får helt enkelt träna tills det sitter!

  SvaraRadera
 11. Det kommer att gå hur bra som helst, dessutom är inkast en del av spelet och vill du inte sparka kan du slänga. Jag hejar på dig!

  SvaraRadera
 12. Tips 2: ge den till en knatte vid planen, då framstår du som extra god!

  SvaraRadera
 13. Nilla: Nä, det hoppar vi allt över!

  Åsa: Jag hoppas det finns såna för det är min plan B! Alternativt kasta eller helt enkelt ge den till någon. Fasiken, jag gör ju så gott _jag_ kan.

  SvaraRadera