måndag 16 augusti 2010

Sådär

Då var det värsta över för den här gången kanske. Mår bättre idag, tror det är nyttigt för mig att jobba och träffa lite folk. Helgerna kan faktiskt bli lite ensamma. Helt mitt eget fel i och för sig, men det hjälps ju inte.

Så när jag kom hem från jobbet gjorde jag mer på tjugo minuter än jag gjort på hela helgen, kändes det som. Ansträngande saker som att knyta ihop soppåsen och bära till ytterdörren. Har tvättat en maskin och hängt. Ja, innehållet alltså. Ätit köttfärslimpa och gjort ren mikron.

Och sen något fånigt. Mobilen ringde och en kompis frågade om jag hade balkongdörren öppen. Jo, sa jag. Vinka då! sa hon, för jag cyklar precis förbi. Det var ju inte fånigt utan det var fånigt att jag inte bad henne komma upp. Jag liksom avvärjer det. Jaja.

Något jag verkligen skulle behöva göra är att tappa upp russinvinet på flaskor. Jag tror jag har tillräckligt många med skruvkork nu. För att pressa i en naturkork med den där apparaten jag har, det rår jag inte. Jag skulle behöva skicka ett grattiskort till en person som fått barn. I juni. Kortet har jag köpt, adressen har jag och frimärke med. Förklara för mig varför jag inte har skickat det! Vad är det mer jag behöver göra. Jo, jag ska ladda hem ett program så jag kan synka min externa hårddisk med datorn så att den själv känner av vilka bilder som är nya och som ska säkerhetskopieras på den externa.

Förresten så gjorde jag en jättebra film igår, på hur man gör polkagrisar. Dessvärre använde jag musik som man inte fick för Youtube så jag får lov att göra om ljudspåret. Men kul var det. Fast attans så onyttigt och onödvändigt.

14 kommentarer:

 1. Man behöver kontakten med människor! Det är den man lever på.
  Ska upp till Stockholm snart och påbörja min kurs *ångest*, kanske har du tid att ta en fika då? Vore kul, alltså. Har tänkt sen länge att jag ska fråga dig.

  SvaraRadera
 2. Men visst! Du har ju haft den tvivelaktiga äran att se mig live tidigare så då behöver jag inte vara nervös att träffa dig. Jag ogillar "förstamöten", nämligen. Tror alltid att folk ska hata mig. Eller nåt. Du har min mejladress väl?

  SvaraRadera
 3. Hata dig!? Haha, du är inte klok.
  NEJ, jag har inte din mailadress. Om den inte finns här på din presentation?

  SvaraRadera
 4. Hur ska vi göra första gången då? Stå och prata och ge "Hej på dig" kram på varsin sida om ett draperi? *funderar* Vi måste komma på nåt hörrö :-)

  SvaraRadera
 5. Nilla: Men jag måste ju skriva in den när jag kommenterar hos dig. Ser du inte den någonstans hos dig då?

  Fru Venus: Haha, såå farligt är det inte. Vi ska nog klara oss utan draperi. Jag kanske kan ha en brun påse över huvudet? :-)

  SvaraRadera
 6. Nilla: Kolla till höger, jag har fixat en synlig mejladress. Hjälp.

  SvaraRadera
 7. Ibland får man såna "segperioder". Jag förstår vad du menar med förstamöten, men jag är mer rädd för att det ska bli så där pinsamt tyst, när man inte vet riktigt vad man ska prata om osv.

  SvaraRadera
 8. Vad heter det programmet?

  SvaraRadera
 9. Shamrock: Tystnad är jag inte rädd för, om det blir tyst så säger jag bara vad jag tänker och så är allt igång igen.

  Rutan: Sync Toy. Fast jag har inte läst på om det eller testat det än.

  SvaraRadera
 10. Skönt att höra att du mår lite bättre. Åh, så avundsjuk jag blir på att du kan göra egen film! Det skulle jag också vilka kunna, men jag är en obotlig otekniker, tyvärr ...

  SvaraRadera
 11. Vad kul, jag ser fram emot din film!

  SvaraRadera
 12. Magica, det kan du! Det är faktiskt väldigt enkelt om man bara har det minsta hum om att dra och släppa och klicka lite. Och det tror jag du har. Jag använder Windows Movie Maker som kom tillsammans med datorn.

  SvaraRadera
 13. Mhhhm, jag har Mac. Får kolla med något virtuos på jobbet kanske ...

  SvaraRadera
 14. Fast jag kan tycka att det är just det där som är grejen, att bara kunna ringa, vinka och känna kärlek, utan att komma upp och ses en stund för att kallprata. Jag gillar det.

  SvaraRadera