fredag 17 juli 2009

Chefer

Hur har ni det med era chefer? Har de koll på när ni fyller år och säger grattis? Säger de "trevlig semester" sista arbetsdagen? Frågar de hur jobbet funkar vid andra tillfällen än när de har eget intresse av att veta? Säger de någonsin "bra jobbat"? Äter ni lunch eller fikar tillsammans ibland?

Jag bara undrar.

7 kommentarer:

  1. Jag har ett väldigt bra förhållande med mina två närmaste chefer. Mycket bra, de gör allt som du beskriver/frågar om.
    Men så har jag också en väldigt bra arbetsgrupp överhuvudtaget.

    SvaraRadera
  2. På mitt jobb är det jag som har koll på allas födelsedagar, semestrar, hur de mår... chefen får jag påminna att nu tänker jag gå på semester, att jag har en födelsedag är det ingen på jobbet som vet, men jag gör inget väsen av den heller;) Chefens son som skall ta över önskade mig trevlig semester nu i år, så det finns hopp.

    Tack för dina vänliga ord "hos mig".

    SvaraRadera
  3. Jag har världens bästa chef...Förut hade jag en av de värsta (på mitt förra jobb) så idag går varje arbetsdag i tacksamhetens tecken...Tror det är jätteviktigt vilken chef man har....

    SvaraRadera
  4. Jag kan nog svara ja på allt - och inser med ens vilken TUR jag måste ha!
    Något jag inte funderat så mycket över innan nu.

    SvaraRadera
  5. Min chef är världbra! han har matlåda och sitter vid bordet och äter med dom som har matlåda. han kommer in och snackar. Kollar hur mina kärleksaffärer går hahaha och förutsätter att jag gör det jag ska göra och knorrar inte över all min övertid. Inte kollar han när man kommer och går heller utan han lixom litar på att vi sköter oss.

    Fan, jag ska vara ännu mer tacksam över det!
    Han blev f.ö utsedd till bästa chefen 2008 efter att all personal på SL svarat på enkäter om vårt jobb, chefer och arbetsmiljö!

    SvaraRadera
  6. Den chef jag har nu, hon är helt underbar. Det är en sån skillnad att ha en chef som verkligen ser en. Vi är en ny arbetsgrupp och ingen av oss har jobbat tillsammans förut och alla är måna om att få till ett bra klimat. Så jag kan säga att hon har 5 anställda som ger henne och varandra återkoppling hela tiden. Det har gett resultat.

    Men, det har inte alltid varit så. Tidigare har jag haft chefer som jag då tyckte var ok, tills nu, när jag kan jämföra. Men jag förstår också varför jag mådde som jag gjorde då mellan varven.

    Någon riktigt dålig har jag som tur är sluppit ifrån.

    SvaraRadera
  7. Härligt att höra att det finns många bra chefer. Ställningen nu är 6 till de bra och 1 till de dåliga.

    SvaraRadera