måndag 27 juli 2009

Imorgon

Jag har en plan. Imorgon ska jag gå upp allra senast klockan nio. Äta frukost och klä på mig direkt efter frukosten. Sen ringer jag syrran och frågar om hon ska med till stan. Oavsett vad hon svarar så ska jag åka in och köpa skinn till sitsarna. Ta en promenad på söder, oavsett väder. Ha boken med mig och fika någonstans. Då kommer det bli bättre och då kanske jag får ett energiryck när jag kommer hem också.

10 kommentarer:

  1. Om jag ser dig så kommer jag fram och hejar!

    SvaraRadera
  2. Jag har nog håret uppsatt så du kommer inte känna igen mig! :-)

    SvaraRadera
  3. Men du och jag Maj! Va f-n, vi kan fika i hop. Eller så bjuder jag på ett glas vin. Mina tonåringar vill nog helst att ni är någon annan stans.

    SvaraRadera
  4. Den dagen vi träffas måste det väl bli champagne?

    SvaraRadera
  5. Hade det varit på fredag så skulle ni ha kunnat leta efter den turist som ser mest vilsen ut hahaha. Eller kanske den som inte ens hittar ut från stationen. Funderar på att ta kompass med mig faktiskt enbart för att hitta ut därifrån.

    SvaraRadera
  6. Äh, det är bara att ta rygg på någon och gå med bestämda steg. Alltid kommer du nån vart. Och förresten så kanske du inte behöver gå ut från stationen ens, om du ska med pendeln.

    SvaraRadera
  7. Men jag måste göra storstan lite osäker också. Leta mig fram till Sergels torg och äta en glass kanske. Sen ska jag njuta av att se alla stressade människor som vimlar omkring mig.

    SvaraRadera
  8. Hur gick det, kom du iväg? Mea behöver inte känna sej vilsen, vi finns där inne, på Hötorget, ett telefonsamtal iväg. Sedan ska vi nog få henne till rätt ställe. Jag vinkar ifall du är i närheten Maj, kanske Nilla med förresten.

    SvaraRadera
  9. Får en väldig lust att spankulera omkring på Hötorget och Sergels torg på fredag, den saken är klar!

    SvaraRadera
  10. Blir nästan som att leta efter Miss/Mrs X. Jag vet inte hur det är där uppe men här har kvällsposten på somrarna nån tävling där man får se en skuggprofil av någon man sen ska ut och försöka hitta i nån stad. Jag är där någonstans iallafall. Hittar du mig så bjuder jag på fika hahahah

    SvaraRadera