onsdag 29 juli 2009

Mitt korta minne

Ibland tror jag mitt minne är mindre än ett usb-minne. Nyss när jag borstade tänderna hade jag ett alldeles lysande uppslag till inlägg men var är det nu? "Connection lost".

Igår tänkte jag på något annat intressant som jag ville skriva om. "Access denied"

Ska jag behöva börja använda inspelningknappen på mobilen för att komma ihåg? Eller papper och penna?

*går och sandpapprar en pall istället*

9 kommentarer:

  1. "Slut på det virituella minnet" är ganska bra också.

    SvaraRadera
  2. "Precis så!" Tänker jag vid en massa rader som du skriver här i din blogg... jag känner igen både motig förändring, kort vilja, och mycket mycket mer!

    Varm kram... och tack mycket mycket för länken!

    SvaraRadera
  3. Köpte precis ett USB-minne på 4GB. Det är rätt stort......annars kan du göra som jag. Jag brukar komma på blogginlägg när jag inte har tillgång till dator. Typ när jag tränar. Jag brukar skriva in det på mobilens anteckningsfunktion...nägra stödord och så minns jag.....för stöd behöver jag...har gjort precis som du ett antal gånger;) kram

    SvaraRadera
  4. Jag använder ofta mobilen när jag kommer på nåt eftersom det komemr att vara som bortblåst innan jag kommer hem annars. I morse gick jag till affären för att köpa nåt vi behövde hemma. Väl nere stod jag som ett fån utan en aning om vad jag skulle köpa. Minne som ett sågspån har jag med andra ord eller så är jag bara allmänt disträ /Mea

    SvaraRadera
  5. Hmm det gick att kommentera som anonym iallafall. Anonyma Mea är på gång

    SvaraRadera
  6. Hm nu glömde jag bort vad jag skulle skriva, eller var det kommentera jag började på?

    SvaraRadera
  7. Mofsan, jag läste kommentaren flera gånger utan att fatta det roliga i den! Så korkad kan jag vara. Men sen skrattade jag.

    SvaraRadera
  8. Jamen jaaa! Jag är precis likadan! Ibland, om jag hinner p g a allt annat som jämt skall ske i en trebarnsfamilj, så skriver jag en anteckning på mobilen. Men, ibland blir de så kryptiska att jag inte fattar ett dugg i efterhand iallafall :-)

    SvaraRadera
  9. Papper och penna är med för det mesta. Mitt minne är också väldigt bra men fantastiskt kort.

    SvaraRadera