tisdag 4 augusti 2009

Kommentarer

Jag är inte sådär ordentlig att jag noga svarar personligt på alla kommentarer. Ta inte illa upp, det betyder inte att jag inte läst din kommentar bara att jag inte har något bra att svara. Och det måste väl inte vara rättvist, sådär som när man var liten?

För läser och uppskattar, det gör jag, lita på det!

6 kommentarer:

  1. Klart det måste vara rättvist! Nä jag bara skämtar hahahaha. Som ungarna som ställer glasen bredvid varandra så att inte den ena har fått en droppe mer i sitt glas. Vore ju katastrofalt i så fall. Kommentera och svara du där du vill och känner för. Ibland finner man inga ord alls och ibland finner man många.

    SvaraRadera
  2. Det gjorde vi en gång, jag och syrran, tjafsade om att den ena fick mer än den andra av drickan. Då åkte min pappa och köpte en hel drickaback som vi tvingades dricka ur, det var kul till en början men i slutet var det mindre roligt. Jag tror att det var då jag bestämde mej för att det är bra om det blir rättvist i det långa loppet och inte i de små enskilda situationerna.

    SvaraRadera
  3. Jisses Maj det är ju upp till dig hur du vill ha det och det accepterar alla vi som läser. Vi gillar dig för att du är/gör det du vill.
    Punkt slut.
    MofsKram

    SvaraRadera
  4. Jo, fram med linjalen! Den använde vi flitigt när vi delade glasspaketen, som barn.

    SvaraRadera