tisdag 25 augusti 2009

Mer irritation

Jaha, vad är det nu för nya villkor Telia hittat på? Fick just räkningen och inser återigen att jag verkligen inte borde ha något fast telefonabonnemang. Problemet är bara att den telestation som jag hör till är så liten att det bara är Telia som har utrustning för ADSL där. Det i sin tur innebär att jag måste ha Telia som leverantör av ADSL om jag gör mig av med telefonabonnemanget. (de andra leverantörerna kan inte koppla in ADSL om det inte finns ett abonnemang som bärare) Och jag gillar inte Telia. Den enda lösningen som jag kan se är att ha bitström, men det vet jag inte hur bra det funkar och inte ens hur det funkar.

Att de tillsammans med räkningen skickar med reklam om ”Surfa ute i sommar” som gäller i en månad till känns väldigt seriöst och genomtänkt.

Det andra brevet var från den elleverantör jag har, Surahammars Energi. De är uppköpta av Eon och dem vill jag inte heller ha. Blir till att leta och kolla priser. Tips?

Jaha. Kan jag inte hitta något mer att gnälla om när jag ändå håller på?

5 kommentarer:

  1. Räcker det inte med telefonföretag? De kan man gnälla på länge ju.

    SvaraRadera
  2. Håller med Nilla, men du kan ju ta gatukontoret, alla om-till-och utbyggnader som görs. Eller varför inte PPM. Nä nu hittar jag inte så mycket mer.

    SvaraRadera
  3. Haha, ös på bara! Kom på något mer nyss, men det for bort.

    SvaraRadera
  4. Funkar det verkligen inte med bredbandsbolaget heller? Tycker dem kopplar in sig lite här och där. Behöver ju inte ens ha fast telefon.

    SvaraRadera
  5. Vi använder www.kundkraft.se när det gäller el. Fungerar bra. Ny auktion 16 september.

    SvaraRadera